Homepage  / Vedete străine

Cum i-a cerut Ana de Armas permisiunea lui Marilyn Monroe să joace în filmul „Blonde”. „Am mers la cimitir și…”

Cum i-a cerut Ana de Armas permisiunea lui Marilyn Monroe să joace în filmul „Blonde”. „Am mers la cimitir și...”
8

de Roxana Mirea,

După ce a declarat anterior că a simțit prezența lui Marilyn Monroe la filmările pentru filmul biografic Netflix „Blonde”, acum Ana de Armas a dezvăluit că a mers la mormântul legendarei artiste pentru a-i cere permisiunea să realizeze filmul. Filmul „Blonda” va avea premiera pe Netflix pe 28 septembrie.

Ana de Armas, la mormântul lui Marilyn Monroe pentru a cere permisiunea de a filma „Blonde”

Ana de Armas a dezvăluit că ea și echipa din spatele filmului „Blonde” au vizitat mormântul lui Marilyn Monroe din Los Angeles și i-au cerut permisiunea de a filma povestea vieții ei.

Am primit o felicitare mare și toți cei din echipă i-au scris un mesaj. Apoi am mers la cimitir și i-am pus-o pe mormânt. Într-un fel, îi ceream permisiunea”, a declarat actrița, în vârstă de 34 de ani, într-un interviu pentru AnOther, publicat marți.

Toată lumea a simțit o responsabilitate uriașă și am fost foarte conștienți de latura poveștii pe care urma să o spunem – povestea lui Norma Jeane, persoana din spatele acestui personaj, Marilyn Monroe. Cine era ea cu adevărat?”

Monroe – al cărei nume real era Norma Jeane Mortenson – este înmormântată la cimitirul Pierce Brothers Westwood Village Memorial Park. Ea a murit în urma unei supradoze, în 1962.

48th Deauville American Film Festival – Blonde PremiereIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Ana de Armas, bântuită de fantoma lui Marilyn Monroe

Anterior, Ana de Armas a vorbit despre faptul că a simțit prezenta spiritului lui Marilyn Monroe încă de când au început filmările pentru „Bolnde”, pe 4 august. Tot atunci s-au împlinit 60 de ani de la moartea ei.

Cred că era fericită. De asemenea, uneori arunca lucruri de pe perete și se supăra dacă nu-i plăcea ceva”, a declarat Ana de Armas, la Festivalul de Film de la Veneția. „Poate că sună foarte mistic, dar este adevărat. Cu toții am simțit asta:”

Regizorul filmului, Andrew Dominik, a fost de acord cu actrița, adăugând: „Cu siguranță a căpătat elementele unei ședințe de spiritism”.

Filmul biografic Netflix urmărește ascensiunea tumultuoasă a lui Monroe spre faimă până la sfârșitul său tragic. Unele dintre scenele filmului au fost filmate în același apartament în care Monroe a locuit cu mama ei bolnavă psihic, precum și în aceeași cameră în care a murit.

„Blonda” îi mai are în distribuție pe Adrien Brody și Julianne Nicholson și a avut premiera la Festivalul de Film de la Veneția la începutul lunii septembrie. Filmul va avea premiera pe Netflix pe 28 septembrie.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton