Homepage  / Vedete româneşti

Cum i-a susprins Gabriela Prisăcariu pe Dani Oțil și pe fiul lor lângă bradul de Crăciun. Ținutele lor au atras atenția tuturor

Cum i-a susprins Gabriela Prisăcariu pe Dani Oțil și pe fiul lor lângă bradul de Crăciun. Ținutele lor au atras atenția tuturor
9

de Roxana Mirea,

Umorul îi definește pe Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu. Recent, soția prezentatorului de la Antena 1 a publicat un video cu bradul de Crăciun, dorind să-l prezinte fanilor de pe Instagram într-un mod inedit. Modul în care erau îmbrăcați Dani Oțil și fiul lor, Luca Tiagă, a atras atenția tutor.

Cum au fost surprinși Dani Oțil și fiul lui lângă bradul de Crăciun

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au pregătit intens pentru sărbătorile de iarnă. Cei doi au împodobit bradul și sunt gata de venirea lui Moș Crăciun. Gabriela și-a dorit să le arate fanilor cum au împodoit bradul de Crăciun, anul acesta, așa că a publicat un video pe cât de adorabil, pe atât de amuzant.

cum-au-fost-surprinsi-dani-otil-si-fiul-lui-langa-bradul-de-craciun-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Gabriela Prisăcariu i-a filmat pe Dani Oțil și pe fiul lor lângă bradul proaspăt împodobit. Desigur, ținutele lor au atras privirile tuturor. Micuțul a făcut furori pe Instagram cu ținuta lui de spiriduș, în timp ce Dani Oțil a acapara privirile cu o pijama de Crăciun. Bineînțeles, din peisaj nu a putut lipsi nici celălalt membru al familiei lor: pisica.

Cam așa ne-a ieșit bradul anul ăsta…”, a scris Gabriela Prisăcariu la descrierea postării.

Reacțiile internauților nu s-au lăsat așteptate. „Superb bradul, dar si voi trei, scuze 4 cu pisicuța”, „Cel mai tare reel”, „Sunteți super tari!”, „Copil minunat!”, „Vai ce frumos !! Super tare regia ! Sunteți adorabili”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton