Homepage  / Vedete străine

Cum i-au surprins paparazzi pe Jennifer Garner și iubitul ei

Cum i-au surprins paparazzi pe Jennifer Garner și iubitul ei
5

de Roxana Mirea,

Jennifer Garner, fosta soție a lui Ben Affleck, trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu John Miller, CEO al companiei Cali Group. Recent, cei doi au fost surpinși de paparazzi în timp ce se plimbau pe străzile din Manhattan, Statele Unite ale Americii.

Cum au fost surprinși Jennifer Garner și iubitul ei

Actrița Jennifer Garner și John Miller trăiesc o frumoasă poveste de iubire, fiind împreună din anul 2018. Amândoi au mai fost căsătoriți înainte. Jennifer Garner este fosta soție a lui Ben Affleck, care acum se iubește cu Jennifer Lopez. În ceea ce-l privește pe John Miller, acesta a mai fost căsătorit cu violonista Caroline Campbell. John și Caroline au divorțat în anul 2014 și au împreună doi copii.

După cum se poate vedea, relația dintre Jennifer Garner și John Miller a evoluat frumos în cei patru ani de când sunt împreună. Cert este că cei doi sunt fericiți împreună. Recent, paparazzi i-au surprins în timp ce se plimbau pe străzile din Manhattan, Statele Unite ale Americii. Imaginile vin la o lună de când cei doi au fost văzuți împreună în New York, potrivit filmnow.ro.

207706282_822584575359767_4965223213323425946_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

 Jennifer Garner și John Miller au o relație din 2018

În imaginile suprinse de paparazzi, Jennifer Garner poartă un trening și adidași, iar pe cap are o șapcă. Pe de altă parte, John Miller este îmbrăcat în jeanși și într-un tricou simplu, gri.

Jennifer Garner și John Miller

Actrița și Ben Affleck au fost căsătoriți până în noiembrie 2018 și au trei copii împreună: Violet, Seraphina și Samuel.

După divorțul de Ben Affleck, Jennifer Garner a avut o singură relație publică. După ce s-a aflat că Ben și Jennifer au finalizat divorțul, presa tabloidă din America scria în 2018 că Jennifer Garner ar avea o relație deja de 6 luni omul de afaceri John Miller. Acesta este CEO al Cali Group. Cali Group deține 50 de restaurante CaliBurger și Miso Robotics.

În ianuarie 2019, o sursă a relatat pentru Entertainment Tonight faptul că relația celor doi este tot mai serioasă.

Jen se simte atât de norocoasă că l-a întâlnit pe John. Ei nu vor să se grăbească, dar relația lor este tot mai serioasă și sunt foarte fericiți. Amândoi sunt interesați să aibă un stil de viață sănătos, să facă antrenamente, să mănânce echilibrat. Când nu sunt alături de copii, își acordă timp și se uită la filme și organizează cine romantice.”

Sursa Foto: Hepta, Instagram, Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton