Homepage  / Vedete / Vedete străine

Cum îl tachinează Özge Yağız pe iubitul ei, Gökberk Demirci. Actorii din „Jurământul” se află în vacanță la Bodrum

Cum îl tachinează Özge Yağız pe iubitul ei, Gökberk Demirci. Actorii din „Jurământul” se află în vacanță la Bodrum
7

de Redactia Tvmania

Özge Yağız și Gökberk Demirci, adică Reyhan și Emir din popularul serial „Jurământul”/„Yemin”, difuzat la noi de Happy Channel, formează un cuplu foarte îndrăgit și urmărit în Turcia. Zilele acestea, cei doi se află la Bodrum, profitând de vacanță.

Primăvara aceasta, frumoasa Özge Yağız a avut mai mult timp liber la dispoziție, căci serialul „Sol Yanim”, cel mai recent proiect al său, a fost anulat de postul turcesc Star TV în februarie, după doar 12 episoade. Nu același lucru se poate spune despre iubitul ei, Gökberk Demirci, care a rămas protagonistul serialului „Jurământul” și în sezonul 3, sezon care se va termina la turci săptămâna aceasta, cu ultimul episod programat duminică, 27 iunie.

Din fericire pentru fani, cel puțin până acum, „Jurământul” are mare succes, nu doar pe plan local, ci și internațional (recent, titlul a fost vândut și în India), iar producătorii intenționează să continue povestea cu sezonul 4, la toamnă.

Potrivit unor surse din presa turcă, la toamnă, va fi schimbată iar actrița principală a serialului, dar informațiile nu sunt încă oficiale.

Cu iubitul plecat la filmările pentru „Jurământul”, Özge Yağız a fost mai activă pe Instagram (unde are 2,2 milioane de fani), urcând de-a lungul ultimelor săptămâni mai multe poze cu ei doi, în diferite ipostaze:

Özge Yağız și Gökberk Demirci 1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Nu numai că a urcat poze cu ei, dar Özge Yağız și-a și filmat iubitul în timp ce urmăreau împreună un episod din „Jurământul”, dovadă că a spus adevărul într-un interviu de acum câteva săptămâni, în care explica cum că a rămas fan al poveștii și continuă să urmărească cu atenție serialul, pentru că e mare fan al iubitului ei și îi place cum joacă acesta (și noi la fel, Özge, și noi la fel!)

 

Urmează căsătoria?

Deși se cunoșteau dinainte, potrivit declarațiilor actorului, și chiar ar fi trebuit să joace împreună într-un alt serial, care până la urmă nu s-a mai făcut, Özge Yağız (23 de ani) și Gökberk Demirci (31 de ani) s-au îndrăgostit la filmările pentru „Jurământul”, însă povestea lor de dragoste a rămas secretă multă vreme.

Cei doi și-au recunoscut oficial relația abia după ce s-a terminat sezonul 2 la turci, iar Özge Yağız a anunțat că nu va mai continua în serial. Adică frumoasa a pierdut un rol de mare succes, dar a câștigat un iubit. Iubit care ar urma să-i devină curând soț, au scris în repetate rânduri tabloidele turcești, chiar vara aceasta, căci Gökberk a cerut-o de soție pe Özge în noaptea de Revelion, iar ea a zis da!

Dacă se pregătesc de nuntă, cei doi nu au anunțat încă nimic, însă până una alta profită de vară și de zilele libere și se află în vacanță la Bodrum, una dintre destinațiile preferate ale celebrităților din Turcia.

https://www.instagram.com/p/CQXvMrIjEyM/?utm_source=ig_web_copy_link 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton