Homepage  / Vedete româneşti

Cum încearcă Theo Rose să își ascundă sarcina. Imaginea publicată de Horia Brenciu

Cum încearcă Theo Rose să își ascundă sarcina. Imaginea publicată de Horia Brenciu
6

de Redactia Tvmania

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Theo Rose este însărcinată. Artista și iubitul ei, Anghel Damian, sunt în culmea fericirii în așteptarea primului lor copil. Ei bine, cu siguranță fanii ei de-abia așteaptă să vadă imagini cu burtica de graviduță, însă s-ar părea că Theo Rose încearcă să își ascundă sarcina.

Cum încearcă Theo Rose să își ascundă sarcina

Theo Rose este însărcinată pentru prima dată, dar asta nu înseamnă că a renunțat la concerte sau la proiectele ei. Recent, artista a urcat pe scenă alături de Horia Brenciu. Ea s-a numărat printre invitații artistului din cadrul concertelor sale de la Sala Palatului.

După ce spectacolele au luat sfârșit, Horia Brenciu a publicat o serie de imagini pe Facebook. Într-o imagine, Theo Rose apare îmbrăcată într-un costum negru, larg, ținând în mâine un urs de pluș foarte mare, chiar în dreptul abdomenului. Să fie acesta modul artistei de a-și ascunde sarcina? Tot ce e posibil.

cum-incearca-theo-rose-sa-isi-ascunda-sarcina.-imaginea-publicata-de-horia-brenciu-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Pe de altă parte, în momentul în care au început să circule zvonuri cu privire la faptul că iubita regizorului serialului „Clanul” este însărcinată, prima reacție a venit din partea lui Horia Brenciu, care a transmis că se gândește deja la un nume pentru bebeluș. Apoi, Theo Rose a confirmat ea însăși vestea cea mare.

Vă pup de la filmări. Da, e adevărat. O să aveți un nepoțel sau o nepoțică. Când iese, vreau să-l strigați nepoate sau nepoată, depinde. Să fim sănătoși cu toții”, a spus Theo Rose pe Instagram.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton