Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cum își descrie Raluca Moianu fiica adolescentă: „O combinație detonantă”

Cum își descrie Raluca Moianu fiica adolescentă: „O combinație detonantă”

de Redactia Tvmania

Fiica Ralucăi Moianu este, la cei 16 ani ai săi, o adolescentă în adevăratul sens al cuvântului. Mara îi seamănă leit tatălui ei, Marius Ancuța, care s-a stins din viață în urmă cu trei ani, scrie libertatea.ro.

Prezentatoarea TV a povestit de curând, în direct la tv, ce relație este între ea și fiica ei adolescentă.

„E o combinație detonantă. E frumoasă și deșteaptă. Adolescența este o perioadă complicată. Ca părinte trebuie să ai extraordinar de multă răbdare, dar eu sunt fericită că mă înțeleg cu ea. Suntem într-un echilibru. Eu sunt un om răbdător.

Ea este o persoană care spune că nu știe ce ar face dacă n-aș avea atâta răbdare cu ea. Știe uneori că e explozivă, dar își trage de seamă și relația noastră e una bună, adică reușim să ne înțelegem ca oamenii. E foarte important”, a mărturisit Raluca Moianu la emisiunea „Cu capu-n zori”.

Cu cine seamănă fiica Ralucăi Moianu

Recent, Raluca Moianu a dezvăluit care este domeniul în care Mara vrea să lucreze. 

„Mara îi seamănă tatălui ei foarte tare și nu doar fizic. E microbistă convinsă, înainte de pandemie îi plăcea să meargă pe stadion.

Spune că va fi medic, ca tatăl ei. Doar că ea își dorește să facă pediatrie, nu stomatologie. Îi plac copiii și ar face orice să îi știe bine, sănătoși”, a declarat Raluca pentru impact.ro.

Cu toate acestea, spre deosebire de părinții ei, Mara fuge de micul ecran.

„Mara nu vrea să mai apară la TV. A cochetat cu ideea și a urmat cursurile școlii de televiziune junior, dar și-a dat seama că ăsta nu e drumul ei.

Sursa foto: Facebook

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton