Homepage  / Vedete / Vedete străine

Cum își împart Eva Mendes și Ryan Gosling treburile casnice. Cine e „obsedat de bucătărie” în familia lor

Cum își împart Eva Mendes și Ryan Gosling treburile casnice. Cine e „obsedat de bucătărie” în familia lor
5

de Andra Stana,

Eva Mendes și Ryan Gosling formează una dintre cele mai frumoase perechi de la Hollywood. Cei doi actori au preferat mereu să își țină viața privată departe de ochii curioșilor. De curând, însă, Eva Mendes a dezvăluit câteva amănunte inedite din intimitatea familiei lor.

Eva Mendes a dezvăluit că ea și Ryan Gosling își împart responsabilitățile atunci când vine vorba de treburile casnice, recunoscând că este total „obsedată de bucătărie”, scrie eonline.com.

„Ryan este bucătarul. Este un bucătar incredibil”, a declarat ea pentru People. „Cred că există un echilibru foarte bun în „tu gătești, eu fac curat”. Și pur și simplu funcționează pentru noi”.

Mărturisind că este, de asemenea, un pic „obsedată de controlul chiuvetei”, Eva, în vârstă de 48 de ani, a spus că, de fapt, consideră că este terapeutic să facă curățenie în bucătărie.

„Viața este atât de haotică. Dar singurul lucru pe care îl pot controla este casa mea, bucătăria mea”, a împărtășit ea. „Așa că atunci când spăl vasele este meditativ pentru mine. Este cu adevărat mai profund decât să faci curățenie. Chiar îmi dă claritate. O chiuvetă curată este egală cu o minte limpede pentru mine.”

Cum își împart Eva Mendes și Ryan Gosling treburile casnice. Cine e „obsedat de bucătărie” în familia lorIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Vedeta Hitch a explicat că faptul că a crescut într-un apartament micuț cu o mulțime de oameni a făcut-o să aprecieze când totul era în ordine.

„Când casa era curată, era ca și cum, ‘Hei, mă simt mai bine'”, a împărtășit ea. „Toată lumea se simțea mai bine.”.

Cum s-au descurcat Eva și Ryan cu cei mici în timpul pandemiei

Eva și Ryan – care au început să se întâlnească în 2011, cu puțin timp înainte de a juca împreună în filmul „The Place Beyond the Pines” – poate că și-au pus la punct rutina din bucătărie, dar lucrurile nu au mers la fel de bine când a fost vorba de a le distra pe fiicele lor Esmeralda, de 7 ani, și Amada, de 6 ani, acasă, în timpul lockdown-ului din timpul pandemiei de coronavirus.

„Copiii noștri au fost la o vârstă dificilă pentru a nu putea să vadă alți copii și să interacționeze cu oamenii, chiar dacă Eva și cu mine am făcut tot ce am putut”, a declarat Ryan, în vârstă de 41 de ani, pentru British GQ în ianuarie, glumind că el și actrița păreau să facă „mai multă actorie în carantină decât în filmele noastre”.

El a adăugat: „O mulțime mai dură, totuși”.

În ciuda provocărilor pe care le poate aduce creșterea copiilor, Eva este fericită să își îndrepte atenția către familia ei în aceste zile.

„Nu mi-am dorit niciodată copii până când m-am îndrăgostit de Ryan”, a împărtășit ea într-un interviu pentru un post de radio australian, în urmă cu doi ani.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton