Homepage  / Vedete străine

Cum își împart Ryan Reynolds și Blake Lively sarcinile când vine vorba de fiicele lor. „Mereu se întâmplă ceva”

Cum își împart Ryan Reynolds și Blake Lively sarcinile când vine vorba de fiicele lor. „Mereu se întâmplă ceva”
10

de Roxana Mirea,

Pentru Ryan Reynolds, familia este foarte importantă. Acesta este căsătorit cu actrița Blake Lively și au trei fiice împreună. Cei doi soți își împart sarcinile în așa fel încât amândoi să poată avea timp și pentru carieră. Recent, actorul din „Red Notice” a povestit că vrea să pună pe pauză activitatea lui din domeniul actoriei pentru a se dedica mai mult familiei, dar și pentru a-i oferi soției lui șansa de a se ocupa mai îndeaproape de cariera ei.

Ryan Reynolds vrea să petreacă mai mult timp cu fiicele lui

Nu a trecut foarte mult timp de când Ryan Reynolds a anunțat faptul că își dorește să pună pe pauză activitatea lui din industria cinematografică. Actorul din „Red Notice” își propune să își ia acest „concediu” cel puțin până în vara anului viitor.

Nu poți spune că faci asta fără să recunoști privilegiul pe care îl reprezintă să poți face acest lucru”, a spus Ryan Reynolds despre pauza pe care și-o dorește, potrivit People.

De asemenea, Ryan Reynolds a explicat că a luat această decizie de a se retrage temporar din domeniul actoriei și pentru ca soția lui, Blake Lively, să se poată concentra mai mult pe cariera ei. În plus, el va putea astfel să petreacă mai mult timp cu cele trei fiice ale lor: James (6 ani), Inez (5 ani) și Betty (2 ani).

Pe de oparte, am vrut să fac asta pentru a-i permite să facă unele dintre lucrurile pe care vrea să le facă. Pe de altă parte, am decis asta din pur egoism. Nu vreau să pierd această perioadă. Nu voi recupera niciodată acest timp, iar copiii mei sunt la școală acum, așa că nu pot călători cu mine la diversele locații. Trebuie să fiu acolo. Așa că este important și sunt super norocos că pot face asta”, a explicat Ryan Reynolds.

Actorul a mai spus că este „un circ tot timpul” în casa lor cu cele trei fete.

Întotdeauna se întâmplă ceva. Copiii au întotdeauna de făcut activități extrașcoale, genul acesta de lucruri. Deci, da, voi fi acolo și voi face toate chestiile astea. O să experimentez din nou abilitățile mele de gătit. Va fi frumos”, a mai povestit el.

2016 amfAR New York GalaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Cum își împart Ryan Reynolds și Blake Lively sarcinile

În ceea ce privește îndatoririle de părinte, Ryan Reynolds și Blake Lively își împart sarcinile și sunt alături unul de celălalt.

Ne uităm la toate ca și cum am împărți totul. Suntem prieteni în primul rând. Dar sunt un tată care muncește, ea este o mamă care muncește, așa că ne înțelegem și ne asigurăm că fiecare dintre noi avem timp unul pentru celălalt și că avem timp și pentru copiii noștri, de asemenea” a explicat Ryan Reynolds.

Recent, Blake Lively a declarat pentru People că este foarte important ca fiicele ei să o perceapă ca pe o mamă care lucrează.

Vreau să fiu prezentă ca mamă și vreau ca ele să îmi simtă prezența, dar, de asemenea, cred că cel mai bun mod de a fi cea mai bună mamă este să le arăți că poți avea o viață, să ai o pasiune și să ai o identitate, pe lângă faptul de a fi doar mamă”, a spus Blake Lively.

Sursa Foto: Instagram, Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton