Homepage  / Vedete străine

Cum își petrec Jason Momoa și copiii lui timpul împreună. Ce ritual inedit au înainte de culcare

Cum își petrec Jason Momoa și copiii lui timpul împreună. Ce ritual inedit au înainte de culcare
6

de Roxana Mirea,

Jason Momoa, în vârstă de 43 de ani, adoră să petreacă timp alături de copiii lui: Lola Iolani, în vârstă de 15 ani, și cu fiul său Nakoa-Wolf Manakauapo, în vârstă de 13 ani. Cei trei au un ritual înainte de culcare. Mai exact, se uită la seriale de comedie.

La ce seriale se uită Jason Momoa cu copiii lui

Jason Momoa, în vârstă de 43 de ani, a declarat pentru People că ritualurile sale de culcare cu fiica sa, Lola Iolani, în vârstă de 15 ani, și cu fiul său Nakoa-Wolf Manakauapo, în vârstă de 13 ani, sunt „destul de amuzante”. Celebrul actor a dezvăluit ce serial din anii ’90 urmăresc împreună.

Când erau mici, era frumos, pentru că spuneam povești și aveam meciuri de wrestling și făceam tot felul de lucruri amuzante și drăguțe, dar acum copiii mei au 15 și 13 ani, așa că în general se uită la ceva„, a explicat Jason Momoa.

Așa că lucrurile pe care le-am urmărit sunt destul de amuzante. Fiicei mele îi place foarte mult „Friends”. Este o călătorie să mă uit la ceea ce probabil mă uitam când eram copil, acum că fiica mea adoră acest serial. Deci, sunt total scufundat din nou în „Friends”. Și apoi am trecut la următorul, care este „Seinfeld”. Deci, este oarecum amuzant că le place de fapt cultura pop a anilor ’90 [și] sitcomurile.”

Actorul îi are pe cei doi copii ai lui cu fosta soție, Lisa Bonet, în vârstă de 54 de ani, cu care s-a căsătorit în 2017, înainte de a anunța despărțirea lor în ianuarie 2022.

Premiere Of Warner Bros. Pictures’ „Aquaman”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Jason Momoa, despre noul lui film „Slumberland”

În „Slumberland”, Jason Momoa își etalează abilitățile în rolul adesea comic al unui haiduc excentric pe nume Flip, care îl ajută pe tânărul Nemo (Marlow Barkley) să navigheze în lumea viselor pentru a se reuni cu răposatul său tată.

„Trebuie să vă spun, să joc în acest rol mi-a dezvăluit multe lucruri”, spune Momoa. „De fapt, am reușit să-l văd ieri cu copiii mei și cu Marlow și familia ei. Este ciudat să lăcrimezi atunci când te uiți la ceea ce tu ai făcut.”

„M-a dat pe spate și am fost atât de emoționat. Acest rol mi-a permis să fiu cu adevărat liber, iar personajul este atât de amuzant”, adaugă Momoa.

În film, care se bazează pe banda desenată „Little Nemo in Slumberland” de la începutul secolului trecut, personajul lui Momoa reprezintă copilul interior. Actorul recunoaște că atât copiii săi, cât și cariera sa îl mențin în contact cu spiritul lui tineresc.

Am devenit actor. Nu pot să ies din asta. Încerc să fiu cât se poate de adult. Dar adevărul este că îmi place să mă joc și este amuzant să fiu creativ și să-mi folosesc imaginația”, spune Momoa, adăugând: „Copiii mei mă mențin tânăr și fac lucrurile pe care îmi place să le fac: mă joc”.

„Slumberland” are premiera pe Netflix pe 18 noiembrie.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton