Homepage  / Vedete / Vedete străine

Cum își petrece prințul Harry ziua de naștere și ce i-a transmis familia regală

Cum își petrece prințul Harry ziua de naștere și ce i-a transmis familia regală

de Redactia Tvmania

Pe 15 septembrie, prințul Harry aniversează 36 de ani. Aflat la 5.000 de kilometri distanță de casă, membrii familiei regale nu au ezitat să îi transmită urări de bine inclusiv pe rețelele de socializare.

 

Primii care i-au făcut urări au fost Prințul William și soția sa Kate, care au scris : „Astăzi îi dorim la mulți ani Prințului Harry”. Alături de această descriere cei doi au postat o fotografie surprinsă în februarie 2017, când cei 3 au promovat inițiativa Heads Together.

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

Wishing a very happy birthday to Prince Harry today! 🎂🎈

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on


 

 

O sursă a declarat publicației People că Harry „își serbează ziua de naștere în liniște alături de familie”, în Santa Barbara, unde acesta locuiește alături de Meghan Markle și fiul lor Archie. Se așteaptă ca familia sa, tatăl lui, Prințul Charles, cât și Regina Elisabeta, dar și fratele său William să ia legătura cu el prin intermediul apelurilor video sau telefonic.

Pe paginile de Instagram ale casei Clarence, cât și a Reginei, au fost postate urări pentru Harry.

 

Este posibil ca Harry să aibă parte și de un cadou romantic din partea soției sale, Meghan, , așa cum fosta actriță a făcut-o și în anii trecuți. La aniversarea de anul trecut a lui Harry,  Meghan a recreat călătoria pe care au făcut-o în Africa la începutul relației lor, în 2016.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton