Homepage  / Vedete / Vedete străine

Özge Yağız, Reyhan din „Jurământul”, a pus pauză carierei după un eșec! Cu ce se ocupă în prezent

Özge Yağız, Reyhan din „Jurământul”, a pus pauză carierei după un eșec! Cu ce se ocupă în prezent
8

de Redactia Tvmania

După anularea celui mai recent proiect al său, Özge Yağız, care a cucerit publicul telespectator cu rolul Reyhan din serialul turcesc „Jurământul” (Happy Channel), profită cât de mult poate de timpul liber. Recent, superba actriță a dat mai multe detalii despre ce face acum într-un interviu pentru turcii de la TV 100.

De când s-au terminat filmările pentru cel mai recent proiect al său, serialul „Sol Yanim”, anulat neceremonios de postul turcesc Star TV în februarie, după doar 12 episoade, Özge Yağız – pe care telespectatorii români o pot vedea la Happy Channel în „Jurământul” – se află în pauză profesională.

E adevărat că „Jurământul”, în original „Yemin”, este serialul care a făcut-o celebră, transformând-o peste noapte dintr-o actriță începătoare într-una dintre cele mai îndrăgite reprezentante ale generației sale. Însă „Sol Yanim”, în care Özge Yağız (23 de ani) a fost protagonistă, o poveste despre o studentă isteață, nevoită să lucreze ca menajeră ca să se întrețină, trebuia să fie serialul care să confirme că nu a făcut o greșeală atunci când a decis, la finalul sezonului 2 din „Jurământul”, să plece din serial (a făcut-o, au zis unii, ca să poată să își asume public relația de iubire pe care o avea și o are în continuare cu colegul ei din „Jurământul”, Gökberk Demirci, adică Emir).

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Özge Yağız (@ozgeyagizz)

Însă, chiar în ciuda eșecului care a fost „Sol Yanim”, actrița continuă să fie apreciată, scrie presa locală, nu doar pentru frumusețea ei caldă și talent, dar mai ales pentru atitudine și modestie, precum și pentru profesionalismul cu care tratează tot ce ține de meseria ei.

„Am muncit cu plăcere. Am învățat, e adevărat că nu a durat așa de mult cum ne așteptam, dar tot am învățat destule lucruri. Am cunoscut o mulțime de oameni drăguți, am lucrat cu oameni drăguți. Așa a fost să fie”, a declarat Özge Yağız referindu-se la capitolul „Sol Yanim” din cariera ei.

Până la următorul proiect, citește și gătește

În martie, ziarul turcesc Sabah scria că Ozge și iubitul ei, Gökberk Demirci, pe care toți fanii de la „Jurământul” își doresc să-i vadă iar împreună, ar fi primit mai multe oferte, prin impresarii lor, să facă un film împreună, pe care să-l realizeze vara aceasta, între sezoane (Gökberk Demirci este încă implicat în „Jurământul”, care la toamnă va continua cu sezonul 4 la turci).

Din păcate, în interviul acordat de actriță celor de la TV 100 și citat și de milliyet.com.t, tânăra a infirmat zvonurile:

„Nu am primit așa o ofertă. El este cu adevărat un partener perfect și un actor foarte bun. Așa că da, mi-ar plăcea foarte mult să lucrăm din nou împreună. Sper că drumurile noastre profesionale se vor intersecta din nou”, a zis Özge Yağız.

Actrița a mai povestit că, deși a ieșit de multă vreme din „Jurământul”, continuă să urmărească cu atenție serialul, pentru că e mare fan al iubitului ei și îi place cum joacă. Și nu, nu e geloasă din cauza celorlalte actrițe din serial:

„Din fericire nu e loc de gelozie în meseria noastră. Noi nu am fost până acum și nici nu cred că o să fim geloși de acum încolo. Suntem amândoi actori și știm cum e”, a spus actrița despre relația dintre ea și iubitul ei, Gökberk Demirci.

Până când va decide ce va face mai departe, tânăra – care primește să citească numeroase scenarii – a mărturisit că preferă să se odihnească și se relaxează citind sau în bucătărie, gătind.

Cum își petrece timpul în ultima vreme Özge Yağız, adică Reyhan din Jurământul (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton