Homepage  / Vedete / Vedete străine

Cum își va sărbători Kate Middleton ziua de naștere. Anul acesta, Ducesa de Cambridge schimbă prefixul

Cum își va sărbători Kate Middleton ziua de naștere. Anul acesta, Ducesa de Cambridge schimbă prefixul

de Andra Stana,

Kate Middleton împlinește 40 de ani peste doar câteva zile. Chiar dacă este un eveniment important în viața soției Prințului William, se pare că ducesa de Cambridge nu va organiza o petrecere fastuoasă. Iată care este motivul pentru care ar opta mai degrabă pentru o aniversare discretă.

Ce va face Kate Middleton în ziua în care va împlini 40 de ani

Kate Middleton va împlini 40 de ani în acest weekend, duminică, pe 9 ianuarie 2022. Soția Prințului William ar putea profita de această ocazie pentru a oferi publicului un nou portret (este deja cunoscută pasiunea lui Kate pentru camera de fotografiat).

Pe de altă parte, Ducesa ar fi hotărât să nu facă cine știe ce planuri pentru ziua ei. De teama infectării cu noua tulpină Covid, Omicron, soția Prințului WIlliam nu va organiza o petrecere măreață pentru ziua ei de naștere, scrie dailymail.co.uk.

În schimb, ducesei de Cambridge i-ar face plăcere să petreacă timp de calitate alături de familie și de prietenii apropiați. Alături de aceștia ar putea sărbători Kate ziua în care va împlini 40 de ani.

„Cel mai probabil va avea loc o aniversare discretă pentru ducesă. Oricum, ea nu a vrut nimic strigător, nu este tocmai stilul ei, dar, în special, având în vedere contextul pandemic actual, este posibil ca orice petrecere să fie restrânsă.”, au declarat surse apropiate casei regale, exclusiv pentru Daily Mail.

Elisabeta a II-a a renunțat la petrecerea de Crăciun

Aniversarea lui Kate Middleon nu este primul eveniment care ar fi anulat din pricina Covid. În decembrie 2021, Regina Elisabeta a decis să anuleze petrecerea de Crăciun a coroanei britanice.

De teamă ca nu cumva să se infecteze cu noul Omicron, familia regală a organizat un prânz mai mic la Castelul Windsor. Totodată, ducele și ducesa de Cambridge au petrecut Crăciunul alături de familia lui Kate, la Anmer Hall, pe moșia Sandringham.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton