Homepage  / Vedete / Vedete străine

Cum l-a surprins Javier Bardem pe Daniel Craig. „Trebuia să fiu o fată Bond în acea noapte și o, Doamne, chiar am fost”

Cum l-a surprins Javier Bardem pe Daniel Craig. „Trebuia să fiu o fată Bond în acea noapte și o, Doamne, chiar am fost”
6

de Andra Stana,

Javier Bardem (52 de ani) a mărturisit cum l-a surprins pe Daniel Craig, de ziua lui de naștere. Totul s-a petrecut acum câțiva ani, când Bardem s-a îmbrăcat într-o fată Bond, pentru a-i face o surpriză celui alături de care a jucat în „Skyfall”.

În cadrul unui material realizat de publicația Variety, în care cei doi au vorbit despre rolurile pe care le-au interpretat în ”No Time To Die” și ”Being the Ricardos”, Javier Bardem și-a amintit că a ieșit dintr-un tort de ziua lui Daniel Craig. Totodată, soțul lui Penelope Cruz a mai mărturisit că i-a cântat și ”La mulți ani!” într-un mod cu totul și cu totul inedit.

”Trebuia să fiu o fată Bond în acea noapte și o, Doamne, chiar am fost.”, a dezvăluit el, continuând: ”Am cântat ”Happy Birthday to You”, cea mai bună interpretare a piesei lui Marilyn Monroe. Când mi-au cerut să cânt eu eram: ”Pe bune, sunteți siguri de asta? Sunteți siguri că vreți să cânt? Și am cântat.”, a spus Bardem, citat de filmnow.ro.

Ce au în comun Javier Bardem și Daniel Craig

Totodată, în cadrul interviului menționat anterior, cei doi actori și-au adus aminte de rolurile jucate în pelicula „Skyfall”.

”Avem multe în comun – dragostea pentru actorie și dragostea de a lucra cu oameni care ne inspiră.”, a spus Daniel Craig, continuând: ”Să am șansa de a lucra cu tine a fost un vis devenit realitate.”, a mai spus actorul.

De asemenea, Bardem a adăugat: „Nu voi uita niciodată cât de frumos m-ai încurajat în acele zile. Dar mai ales atunci când am filmat scena din lift.”

Daniel Craig a primit o stea pe Walk of Fame din Hollywood

După premiera grandioasă a celui mai recent film al francizei Bond, „Nu e vreme de murit” / „No Time to Die”, care a avut loc la Londra în octombrie 2021, actorul principal a avut parte de o altă premieră. Daniel Craig, în vârstă de 53 de ani, a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame.

Astfel, actorul britanic a devenit a 2.704-a celebritate care a primit această recunoaştere.

Steaua se află chiar pe Hollywood Boulevard numărul 7007 – referire la numărul de cod al spionului britanic fictiv. Aceasta este aproape de steaua unuia dintre precedesorii lui, Roger Moore.

Daniel Craig a jucat rolul James Bond începând cu anul 2006. El a declarat că este „o onoare absolută să se meargă peste tine în Hollywood”.

Daniel-Craig-va-primi-o-stea-pe-Walk-of-Fame-din-Hollywood-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Cât costă o stea pe Walk of Fame

În ciuda aparențelor, nu orice vedetă poate a vea o stea pe celebrul bulevard. Stelele de pe Walk of Fame sunt acordate în fiecare an de Hollywood Chamber of Commerce, care alege din sute de înscrieri. De obicei, se aleg 24, însă în 2021 numărul a crescut la 35, potrivit Variety.

Chiar dacă un candidat este selectat nu înseamnă că automat și primește distincția. Acesta trebuie să fie de acord și să-și exprime ferm acest acord printr-un angajament prin care să garanteze prezența sa la ceremonia de dezvăluire a stelei.

În același timp, beneficiarii plătesc o taxă de sponsorizare de 50.000 de dolari, care acoperă crearea şi instalarea stelei lor şi mentenanța acesteia.

Există numeroase vedete care, în ciuda celebrității și a faptului că au primit câte o nominalizare, au refuzat să aibă steaua lor pe Walk of Fame. Printre ele se numără Clint Eastwood, Julia Roberts, Bruce Springsteen, Denzel Washington și mulți alții.

Sursa foto: Instagram, Hepta

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton