Homepage  / Vedete româneşti

Cum o alintă Vlad Gherman pe Oana Moșneagu. Ce poreclă simpatică a ales pentru iubita lui

Cum o alintă Vlad Gherman pe Oana Moșneagu. Ce poreclă simpatică a ales pentru iubita lui
9

de Roxana Mirea,

Vlad Gherman și Oana Moșneagu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi sunt și colegi pe platourile de filmare ale serialului „Adela”, de la Antena 1. Cum sunt foarte activi pe rețelele sociale, și împărtășesc cu fanii lor emoții, sentimente și detalii despre activitățile lor zilnice, Vlad Gherman a dezvăluit și cum o alintă pe Oana Moșneagu.

Cum o alintă Vlad Gherman pe Oana Moșneagu

Relația dintre Vlad Gherman și Oana Moșneagu merge ca pe roate. Săgeata lui Cupidon i-a lovit din plin, iar fericirea se citește pe chipul lor de fiecare dată când publică un video sau o imagine cu ei doi pe rețelele sociale.

Cu ocazia zilei de 8 Martie, Vlad Gherman a publicat o fotografie cu Oana Moșneagu și astfle a dezvăluit cum o alintă pe frumoasa lui iubită.

„La mulți ani, moșneguțo! ❤️”, este mesajul pe care Vlad Gherman l-a publicat pe Instagram.

Fanii lor n-au ezitat să le spună celor doi actori din serialul „Adela” cât de frumoși sunt împreună.

La multi ani frumosi si sanatosi!!! Zambetul de pe fata voastra spune tot, minunatilor”, „Sunteți superbi La mulți ani, Oana”, „Sunteti foarte finuti,si delicati impreuna, un cuplu superb!” sau „Moșneguța este soția moșneagului, nu? 😂😂😂Eu așa știam. În zilele noastre mai sunt și moșnegi (bătrâni) cu soții tinerele, dar sunt cazuri izolate!?! Sunteți niște frumoși care se potrivesc de minune!!!”, sunt doar câteva dintre mesajele transmise de internauți.

Cum-o-alinta-Vlad-Gherman-pe-Oana-Mosneagu-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

De ce Vlad Gherman și Oana Moșneagu și-au ascuns relația

Vlad și Oana și-au confirmat relația pe 29 ianuarie 2021. Recent, într-un videoclip publicat pe YouTube, Oana și Vlad au explicat de ce și-au ținut relația secretă timp de aproape jumătate de an.

„M-am despărțit de Cris și toți trei lucram în același proiect. Eu mă îndrăgostesc de Oana, Oana de mine, negăm, apoi încercăm. Începem o relație, dar nu știe nimeni. Se consolidează relația, dar, în continuare, nu știe nimeni. Cel mai mare prag a fost să-i spunem doamnei Ruxandra (n.red.: Ruxandra Ion, regizorul serialului „Adela’ și mama adoptivă a Cristinei Ciobănașu).

Aveam frica asta că o să-i spun doamnei Ruxandra, după ce am stat atâta timp la ea cu Cris, îmi făceam griji legat de ce va zice. A doua oară era cum o să-i spun lui Cris, știind că ea deja era într-o relație cu Alex. Era ciudat. Asta a fost cea mai mare barieră, care, odată depășită, totul a curs foarte firesc. Ne-am relaxat. Ruxandra s-a mega bucurat, m-am mega emoționat, a fost ca o eliberare”, a spus VLad Gherman.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton