Homepage  / Știri / Televiziune

Cum o fi să te căsătorești de 12 ori? Am putea afla din noul serial documentar de la TLC: „Dependentă de căsătorie”

Cum o fi să te căsătorești de 12 ori? Am putea afla din noul serial documentar de la TLC: „Dependentă de căsătorie”

de Mioara Tronaru,

În premieră luna aceasta, TLC va difuza din 20 martie, duminica de la ora 21.00, serialul documentar „Dependentă de căsătorie”, în original „Addicted To Marriage”. Show-ul urmărește patru femei care au fost căsătorite în total de 20 de ori! Și sunt gata pentru încă o nuntă, chiar dacă mirii habar nu au că ele au mai trecut pe la altar.

[toc]

Ce premiere mai sunt pe TLC în martie

TLC va difuza serialul documentar „Dependentă de căsătorie”

Eroinele noului serial de la TLC, „Dependentă de căsătorie”, sunt Monette, Shae, Amy și Kecia. Și chiar dacă împreună au spus „da” de 20 de ori sunt încă în căutarea adevăratei (și ultimei) iubiri.

Fiecare este într-o relație și mai mult decât pregătite pentru „pasul cel mare”. Portretele celor patru mirese „cu repetiție” au fost făcute de People.

„Dependența mea de iubire a devenit o dependență de căsătorie”

Shae recunoaște: „Cred că dependența mea de iubire a devenit o dependență de căsătorie. Îmi doresc să mă mărit pentru ultima dată și să trăiesc fericită până la adânci bătrâneți”. Problema ei este că noul ei prieten Joe, pe care vrea să-l ducă la altar, nu are habar că femeia a fost logodită de patru ori și căsătorită de două. Shae nu și-a făcut curaj să-i spună și nu știe cum va reacționa acesta.

Amy, care a fost căsătorită de patru ori, spune și ea: „Am devenit dependentă de dragoste. O să mă căsătoresc iar, și iar, și iar”. Pentru ea, Geno este candidatul perfect pentru soțul numărul 5. Sunt împreună de câțiva ani, s-au mutat în Florida, se iubesc, au un copil, dar și o problemă… Nici Geno nu știe nimic despre trecutul ei plin de căsnicii.

„Mama mea a fost căsătorită de 11 ori”

Monette se pregătește pentru a 12-a sa nuntă, stabilind un nou record pentru familia sa: „Mama mea a fost căsătorită de 11 ori”. În același timp, rudele și prietenii încearcă să o oprească, dar femeia e mai mult decât hotărâtă să facă, din nou!, pasul cel mare. Nu la fel de sigur este însă John, care începe să se întrebe dacă este gata să fie următorul dintr-un lung șir de soți.

Și Kecia și-a găsit sufletul-pereche, din nou. În ciuda celor trei căsnicii eșuate pe care le are la activ, Kecia pregătește o nuntă fastuoasă, indiferent de costuri, cu noul ei iubit, Ernst.

„David & Annie: Cum continuă povestea”

PREMIERA: 27 martie, duminica la ora 22.00

Viața se întoarce pe dos pentru David și Annie, care încearcă să i aducă pe fratele ei de 14 ani, Jordan, și pe verișoara de 16 ani, Amber , în America. Cuplul se întoarce în satul lui Annie din Thailanda pentru a i lua, în speranța că mutarea le va oferi celor mici noi oportunități. Acolo, însă, sunt întâmpinați de obstacole neprevăzute, iar obținerea custodiei pentru cei doi este mai dificilă decât se așteptau.

„Loren & Alexei: Cum continuă povestea”

PREMIERA: 27 martie, duminica la ora 22.30

Pe măsură ce ziua nașterii se apropie pentru Loren, urmărim pregătirea cuplului pentru noul bebeluș. De la o călătorie de ultim moment a lui Alexei în Israel, la cursuri pentru mămici, vacanțe și o deplasare înfricoșătoare la urgențe, cei doi își încep viața de părinți a doi copii mici.

„Adolescente însărcinate”

PREMIERA: 28 martie, lunea la ora 22.00

Sezonul nou se întoarce cu trei mame cunoscute emisiunii în prim plan: Tyra, Lilly și Jenna, dar și cu două viitoare mămici: Kylen și Emersyn. Toate întâmpină dificultățile care vin odată cu nașterile și relațiile lor. Emisiunea este una despre iubire, încredere în necunoscut, tensiuni între părinți și îngrijorare și urmărește adolescenții ce tocmai au devenit părinți.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton