Homepage  / Vedete / Vedete străine

Toate drumurile duc la Bodrum! Cum petrec vacanța de vară starurile din serialele turcești

Toate drumurile duc la Bodrum! Cum petrec vacanța de vară starurile din serialele turcești

de Redactia Tvmania

Bergüzar Korel și Hatice Şendil, Hilal Altınbilek din „Mă numesc Züleyha”, cuplul Gökberk Demirci și Özge Yağız („Jurământul”) sunt toți în vacanță la Bodrum, una dintre cele mai populare stațiuni printre vedetele din Turcia. Alte nume celebre au ales însă destinații diferite.

 

Bergüzar Korel

 

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 

 

O postare distribuită de Berguzar Korel (@berguzarkorel)


Actrița, însărcinată a treia oară, petrecere vara, ca și anul trecut, la Bodrum, alături de soțul ei, Halit Ergenç. După doi băieți, cuplul va avea și o fetiță, motiv pentru care toată familia e foarte fericită și abia așteaptă să o cunoască pe Leila! „Cafeaua de dimineață cu Leila”, a scris actrița pe Instagram.

 

Hatice Șendil

 

 

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 

 

O postare distribuită de Hatice Şendil Sağyaşar (@haticesendil)

Buna prietenă a lui Bergüzar Korel, celebră pentru rolul din „Dila” și „Ziua în care mi s-a scris destinul”, Hatice Șendil este și ea la mare cu familia (soțul ei, Burak Sağyaşar, este actor și producător) dar nu în Bodrum, ci undeva mai departe, tot pe litoralul turcesc, în orașul Fethiye, dincolo de Marmaris.

 

Hilal Altınbilek

 

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 

 

O postare distribuită de Hilal Altınbilek (@hilalaltinbilek)

La Bodrum se află zilele acestea, scrie gecce.com, și Hilal Altınbilek, protagonista din „Mă numesc Züleyha” (poza de pe Instagram e de acum câteva săptămâni). Frumoasa profită de zilele libere, căci luna viitoare va reveni cu siguranță la filmările pentru popularul serial, în distribuția căruia a rămas cam ultimul mohican (foarte, foarte multe schimbări a adus sezonul 3, iar sezonul 4, de la toamnă, le va continua).

 

Ebru Șahin

 

 

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 

 

O postare distribuită de Ebru Şahin Fan (@ebrusahin.sarah)

/

Și Ebru profită din plin de zilele libere, căci în curând vor începe filmările pentru următorul ei serial, „Destan”, primul său proiect după uriașul succes „Hercai” (acesta se va termina la noi, la Kanal D, pe 23 iulie). Ultima ei postare de pe Instagram o arată într-un lan de levănțică, dar pe Instatories, frumoasa a urcat mai multe poze dintr-o locație exotică, despre care nu a dat informații. Singurul detaliu? Un hashtag #Africa. 

 

Özge Gürel

 

 

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 

 

O postare distribuită de Özge Gürel (@ozgecangurelofficial)

/

Actrița pe care o știm din serialele „Dulce-amărui” și „Dl Greșeală”, în ambele avându-l partener pe Can Yaman, se află în Statele Unite, împreună cu iubitul ei, actorul Serkan Çayoglu (cei doi s-au îndrăgostit pe platourile de filmare de la „Sezonul cireșelor” și de atunci – 2014 – sunt împreună). Cuplul se afla zilele trecute în California, într-un parc natural, și s-au pozat separat în același decor.

 

Gökberk Demirci

 

 

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 

 

O postare distribuită de Gökberk Demirci (@gokberkdemirci)

/

Actorul din „Jurământul” (Happy Channel) se află cu iubita, actrița Özge Yağız, care a ieșit între timp din poveste, tot la Bodrum. Dacă el se află în vacanța dintre sezoane, căci „Jurământul” e așteptat să revină la toamnă, pe micile ecrane turcești, cu sezonul 4,  Özge Yağız se bucură de ultimele zile libere, căci în curând va începe filmările pentru noul ei serial, „Içimizden Biri”.

 

Kivanc Tatlitug

 

 

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 

 

O postare distribuită de Kivanç Tatlituğ Fans (@kt_fans)

/

Și el, și soția, Başak Dizer, sunt foarte discreți cu viața personală. Însă Bașak a urcat pe Instatories un filmuleț cu ei la o cină în aer liber, iar imaginile au fost salvate de un fan. Presa turcă scria zilele acestea că actorul din „Iubire ascunsă” intenționa să petreacă vacanța de vară într-o rulotă cu care să călătorească prin SUA, însă n-a fost să fie, din cauza unor probleme de sănătate ale soției. Așa se face că perechea a ajuns la Bodrum. 

 

Ozgu Kaya

 

 

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 

 

O postare distribuită de Özgü Kaya (@kayaozgu)

/

Frumoasa pe care am văzut-o la noi la Kanal D, în serialul „Dragoste și secrete”, se află deja în Istanbul, dacă e să ne luăm după Instatories, însă postează în continuare poze din vacanța recentă – a fost cu un grup de prieteni, cu yahtul, în zona Marmaris. Alături de ea a fost și Burak Serdar Șanal, colegul ei din „Dragoste și secrete”, de care s-a despărțit în februarie 2020, dar cu care s-a împăcat primăvara aceasta. 

 

Öykü Karayel

 

 

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 

 

O postare distribuită de Öykü Karayel (@imoykukarayel)

/

Devenită în aprilie mama unei băiețel, Roman, actrița pe care o știm din serialele „Inimă de frate” și, mai recent, „Ne-am întâlnit la Istanbul”, de la Netflix, se află cu toată familia în zona Çeşme, aproape de Izmir, tot pe malul mării. 

 

Burcu Biricik

 

 

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 

 

O postare distribuită de Burcu Biricik (@burcubiricik)

/

Versatila protagonistă din „A opta zi” sau apreciatul „Fatma”, de la Netflix, se află și ea în vacanța dintre sezoane: cel mai recent proiect al ei, serialul „Camdaki Kiz”, este așteptat să revină la toamnă, cu sezonul 2, la Kanal D Turcia. Până atunci, frumoasa se relaxează la un hotel de lux din Bodrum.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton