Homepage  / Știri

Cum poţi câştiga un brad în stil “’Neatza…”?

Cum poţi câştiga un brad în stil “’Neatza…”?

de Redactia Tvmania

Începând cu 30 noiembrie, fanii emisiunii “’Neatza cu Răzvan şi Dani” de la Antena 1 pot câştiga un brad împodobit, vesel, original, cu multă personalitate, care va fi livrat câştigătorului de întreaga echipă, Răzvan, Dani, Vlăduţ şi Roxana, alături de alte cadouri speciale şi bineînţeles alături de o porţie sănătoasă de voie bună.

Pentru a se înscrie în concurs, telespectatorii trebuie să încarce pe www.neatza.a1.ro o poză cu ei sau familia lor alături de bradul de Crăciun de anul trecut. Poza va fi însoţită şi de câteva rânduri despre motivul pentru care îşi doresc brăduţul de la matinali. Între 12 şi 19 decembrie, Răzvan şi Dani vor alege în fiecare dimineaţă, în timpul emisiunii, cea mai convingătoare poză şi îl vor suna pe posesorul ei.

Dacă acesta va urmări emisiunea “’Neatza cu Răzvan şi Dani” şi va răspunde corect la o întrebare, va fi selectat între cei 10 finalişti ai concursului. Selecţia finaliştilor se va încheia pe 19 decembrie, urmând ca pe 20 decembrie 2011, toţi cei 10 participanţi rămaşi în concurs să vină în platoul emisiunii, acolo unde se va alege câştigătorul. Nimeni nu va pleca însă acasă cu mâna goală, căci matinalii vor avea cadouri pentru toţi.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton