Homepage  / Vedete / Vedete străine

Cum răspund Regina și familia regală britanică interviului mult discutat dat de Harry și Meghan lui Oprah

Cum răspund Regina și familia regală britanică interviului mult discutat dat de Harry și Meghan lui Oprah

de Redactia Tvmania

Regina Elisabeta a II-a este pregătită să îi dea o lecție nepotului său, Harry, dar și soției acestuia, Meghan Markle, care au șocat întreaga lume prin declarațiile din cadrul interviul găzduit de Oprah Winfrey la postul american CBS.

Regina își va intensifica angajamentele oficiale în această săptămână, scrie The Telegraph citat de Yahoo, mesajul transmis de întreaga familie regală britanică, după interviul acordat de Ducele și Ducesa de Sussex lui Oprah Winfrey, fiind unul clar, că prioritățile lor sunt altele.

Majestatea Sa, în vârstă de 94 de ani, este așteptată să fie văzută cel puțin o dată în această săptămână, în timp ce îndeplinește sarcini oficiale, prin Zoom de la Castelul Windsor.

Potrivit sursei citate, toți ceilalți membri seniori ai familiei regale vor fi, de asemenea, foarte vizibili, deoarece au în program o serie de angajamente, care marchează inclusiv Ziua Internațională a Femeii.

Un consilier al Palatului Buckingham a declarat:

„Îi vom vedea cum își vor continua treaba. Există mai multe angajamente în agendă – sunt acolo de ceva vreme. Reluarea angajamentelor regale nu va lăsa publicului nici o îndoială cu privire la prioritățile lor”, a spus acesta, citat de The Telegraph.

Niciun membru al familiei regale nu ar fi stat treaz până la primele ore ale dimineții pentru a urmări interviul exploziv realizat de Oprah Winfrey cu Ducele și Ducesa de Sussex, însă era de așteptat ca fiecare să primească un briefing detaliat la micul dejun de la asistenți, cu principalele afirmații și subiecte de discuție. În plus, interviul, difuzat duminică seară la americani (în noaptea de duminică spre luni în Marea Britanie), va fi transmis astă-seară, pe 8 martie, în prime-time, de postul britanic ITV, care a câștigat o bătălie dură, dusă pe bani mulți, pentru a obține dreptul de difuzare. 

Potrivit aceleiași surse, membrii familiei regale nu se vor „grăbi să răspundă” la problemele ridicate de Harry și Meghan apropo de felul de a acționa al Palatului Buckingham, ba chiar ar fi de așteptat să nu comenteze deloc (ceea ce nu se poate spune despre presa britanică).

Starea de spirit de la Palatul Buckingham, înainte de interviu, ar fost calmă, au observat surse din interior, atitudinea generală fiind că „și asta va trece”.

Apropiați ai Palatului a insistat în repetate rânduri că accentul ar trebui pus pe întoarcerea copiilor la școală și pe programul de vaccinare, mai degrabă decât pe „circul media” din jurul ducilor de Sussex. 

Familia regală rămâne, de asemenea, îngrijorată din cauza stării de sănătate a ducelui de Edinburgh, în vârstă de 99 de ani, care a petrecut aproape trei săptămâni în spital și rămâne în continuare internat pentru a se recupera după o intervenție chirurgicală la inimă. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton