Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cum răspunde Adelina Pestrițu zvonurilor că divorțează. „S-ar putea să primiți alte vești”

Cum răspunde Adelina Pestrițu zvonurilor că divorțează. „S-ar putea să primiți alte vești”
16

de Andra Stana,

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea formează unul dintre cele mai solide și cunoscute cupluri din showbiz-ul autohoton. De curând, au apărut zvonuri referitoare la iminenta lor despărțire. În acest context, vedeta a făcut primele declarații despre presupusul viitor divorț.

Adelina Pestrițu a oferit primele declarații după ce s-a spus că s-a despărțit de soțul ei. Jumătatea lui Virgil Șteblea a dezmințit vehement orice zvon referitor la divorț. Mai mult, a explicat că mariajul lor merge bine, scrie viva.ro.

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea formează un cuplu de cinci ani. Ei și-au unit destinele în mod oficial în 2019. Apoi, a venit pe lume micuța Zenaida-Maria.

Cum-raspunde-Adelina-Pestritu-zvonurilor-ca-divorteaza-5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Adelina Pestrițu, prima declarație după ce au apărut zvonuri că divorțează de Virgil Șteblea

Recent, în spațiul public au apărut informații cum că Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea și-ar fi spus adio. Influencerița a hotărât să pună piciorul în prag și a spus lucrurilor pe nume.

Adelina Pestrițu are o comunitate de peste 1 milion de oameni pe Instagram. Ea a publicat un mesaj amplu, pe care l-a postat la InstaStory. Vedeta a explicat că, de fapt, relația cu partenerul ei de viață este una foarte bună și că au planuri mari de viitor, împreună.

„Nu ne mai divorțați voi zilnic”

Un alt detaliu care le-a atras atenția fanilor a fost faptul că Adelina Pestrițu a spus că, în schimbul veștii divorțului, e posibil să apară alte vești.

„Dați-ne voie, ca vreodată, dacă se va întâmpla să discutăm despre divorț, să vă anunțăm noi, singura sursă veridică în povestea asta.

Nu ne mai divorțați voi zilnic. Dacă vreți neapărat statusul relației noastre, suntem bine, cu planuri mari și gânduri bune de viitor. Și tot așteptând vestea mult dorită de voi, divorțul, s-ar putea să primiți alte vești’, a scris Adelina Pestrițu pe rețeaua socială.

Anunțul făcu de Adelina Pestrițu pe Instagram

Spre finalul mesajului, Adelina Pestrițu a declarat că nu va dezminți fiecare știre în parte. În schimb, a anunțat că o va face doar când trebuie, în instanță.

„(…) Nu vă așteptați să mă transform într-un personaj care dezminte fiecare știre. O voi face doar când trebuie și unde trebuie, în instanță’, a mai zis Pestrițu.

Sursă foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton