Homepage  / Vedete româneşti

Cum reușește Monica Davidescu să se mențină în formă la aproape 50 de ani. „Am fost curioasă să merg la estetician”

Cum reușește Monica Davidescu să se mențină în formă la aproape 50 de ani. „Am fost curioasă să merg la estetician”
11

de Roxana Mirea,

Monica Davidescu este una dintre vedetele de la noi care nu își arată vârsta. Actrița are aproape 50 de ani, dar arată cu mult mai tânără și mereu pare a fi într-o formă de zile mari. Recent, Monica Davidescu a povestit despre cum reușește să se mențină în formă.

Cum reușește Monica Davidescu să se mențină în formă

Monica Davidescu pare că a descoperit secretul tinereții fără bătrânețe. Actrița are aproape 50 de ani, dar pare cu mult mai tânără de atât. Soția lui Aurelian Temișan nu a trecut pragul medicului estetician până acum, însă merge la pilates, dar și la cabinetul cosmetic „pentru îngrijire naturală”.

„Truc? Nu las niciodată o treabă neterminată. Asta mă obligă să fiu mereu în acțiune. În plus… merg la pilates când pot și îmi permite programul, merg la cabinetul cosmetic pentru îngrijire naturală, o dată pe lună și folosesc creme de întreținere.

Am fost curioasă să merg la estetician, dar mi-a fost prea frică de posibilele efecte secundare ca să și ajung la el”, a declarat Monica Davidescu pentru impact.ro.

Ce-meserie-a-avut-Monica-Davidescu-inainte-de-a-fi-actrita-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Luna viitoare, actrița împlinește 50 de ani, însă ea se simte ca la 35.

Vârsta pe care o simţ este de 35. Gândul că am în lucru un spectacol sau că sunt prinsă într-o activitate nu mi-a dat răgaz să mă plâng că a mai trecut un an. Mă bucur de fiecare zi pe care o trăiesc”, a mai spus actrița.

Sursa Foto: Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton