Homepage  / Vedete străine

Cum reușește Prințul Harry s-o adoarmă pe fiica sa, Lilibet Diana. Care este secretul lui

Cum reușește Prințul Harry s-o adoarmă pe fiica sa, Lilibet Diana. Care este secretul lui

de Roxana Mirea,

Meghan Markle și Prințul Harry sunt fericiții părinți a doi copii. Chiar dacă fiica lor a venit pe lume în urmă cu doar câteva luni, Prințul Harry și Lilibet au deja o relație specială. Ducele de Sussex și cea mică au propria rutină atunci când se apropie ora de somn.

Cum o adoarme Prințul Harry pe fiica lui

Fiica Prințului Harry și a lui Meghan Markle, Lilibet Diana, a venit pe lume la începutul lunii iunie. Se pare că Ducele de Sussex are o conexiune puternică cu fiica lui, între ei consolidându-se o legătură specială. Încă de când s-a născut Lilibet, Prințul Harry adoră să petreacă timp cu cea mică și și-a făcut chiar o rutină atunci când vine ora de somn.

Harry o adoră pe Lili și iubește să îi citească povești și s-o legene până adoarme. El are o atingere magică”, a declarat o sursă pentru Us Weekly. Sursa a mai mărturisit că „fiecare zi este și mai plină de fericire” pentru Meghan Markle și Prințul Harry. „Au parte de atât de multă iubire și recunoștință, încât nu își mai doresc nimic altceva.”

Meghan Markle, Prințul Harry și fiul lor, Archie

Ce semnificație are numele fiicei Prințului Harry

Lilibet a venit pe lume pe data de 4 iunie. Fetiței i s-a dat numele de Lilibet „Lili” Diana Mountbatten-Windsor în memoria Prințesei Diana, mama Prințului Harry. Cea mică a fost numită și după Regina Elisabeta a II-a, al cărei nume de alint era în copilărie „Lilibet”

Întun mesaj publicat pe site-ul Archewell al Ducilor de Sussex, cei doi au transmis că se simt binecuvîntați de sosirea pe lume a lui Lilibet.

Pe 4 iunie, am fost binecuvântați de sosirea pe lume a fiicei noastre, Lili. Ea este mai mult decât ne-am fi putut dori vreodată și suntem recunoscători pentru dragostea și rugăciunile pe care le-am simțit din toată lumea. Vă mulțumim pentru bunătatea și sprijinul continuu arătate în acest moment special familiei noastre”, a fost mesajul Ducilor de Sussex, după ce s-a născut fiica lor.

Următoarea întrebare pe ordinea de zi în ceea ce o privește pe fiica cuplului regal este: „Unde și când va avea loc botezul?” Ei bine, inițial s-a spus că Prințăul Harry și-ar dori ca fiica lui să fie botezată la Canstelul Windsor, acolo unde a avut loc și botezyul lui Archie. Totuși, se pare că unul dintre cei care se împotrivește acestei idei este chiar Prințul William, fratele lui Harry.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton