Homepage  / Vedete străine

Cum reușește Regina Elisabeta să treacă peste momentele grele. Care este secretul ei

Cum reușește Regina Elisabeta să treacă peste momentele grele. Care este secretul ei
9

de Roxana Mirea,

Cum reușește Regina Elisabeta să treacă peste momentele grele, cum ar fi tragediile și scandalurile. Chiar dacă în luna octombrie a ajuns la spital, suverana și-a reluat activitățile cu zâmbetul pe buze. De asemenea, acesta a fost un an deosebit de greu pentru Regina Elisabeta a II-a pentru că, în luna aprilie, l-a pierdut pe soțul ei, Prințul Philip, care a murit la vârsta de 99 de ani.

Cum reușește Regina Elisabeta să treacă peste momentele grele

În ciuda tuturor greutăților prin care a trecut, Regina Elisabeta și-a reluat de fiecare dată îndatoririle, muncind neîncetat. Nici moartea Prințului Philip nu a făcut-o să renunțe la sarcinile sale și nici numeroasele scandaluri care au implicat familia regală n-au făcut-o pe suverană să intre într-un con de umbră.

Mulți se întreabă cum reușește Regina Elisabetă să se ridice de fiecare dată și să treacă peste toate momentele dificile din viața ei. Experții au făcut lumină în acest caz și au dezvăluit care este secretul reginei.

Ea preferă să separe familia de treburile oficiale pentru că, altfel, totul ar fi copleșitor pentru ea”, a declarat pentru People un apropiat al Palatului Buckingham.

Aceasta este o teorie pe care o împărtășește și Ingrid Seward, biograful reginei.

Abilitatea ei de a se compartimenta i-a fost extrem de utilă în viață”, spune Ingrid. „În principiu, ea pune lucrurile într-o cutie și spune: „Joi ne vom ocupa de asta”, de exemplu”.

Nu lasă ca lucrurile să se adune. Este disciplinată mental și asta a ajutat-o ​​să treacă prin acești 70 de ani. I-a permis să se confrunte cu toate lucrurile și să nu le permită să o copleșească. Este ceva care ne ajută să ne explicăm cum de încă mai are capacitatea de a lucra la această vârstă”, a mai declarat expertul.

Imaginea nemaivăzută pe care Regina Elisabeta a dezvăluit-o din neatenție. În fotografie apare și Prințul PhillipIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Regina Elisabeta și-a reluat activitățile în noiembrie

În noiembrie, Regina a participat la botezul a doi dintre strănepoții ei. Suverana a participat la creștinarea lui August Brooksbank, în vârstă de 9 luni, și lui Lucas Tindall, în vârstă de 8 luni. Pagesix.com scrie că ceremonia a avut loc All Saints Chapel din Windsor Great Park.

În octombrie, suverana a ajuns la spital, după ce a acuzat dureri de spate. Mai precis, după ce și-a anulat o vizită de două zile în Irlanda de Nord, s-a aflat că Regina a fost internată pentru o noapte în spital. Biroul oficial de presă al palatului a fost atunci acuzat de faptul că încearcă să ascundă care este adevărata stare de sănătate a monarhului.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton