Homepage  / Vedete româneşti

Cum s-a afișat Raluca Pascu, fosta soție a lui Pepe, la un eveniment. Cine a însoțit-o

Cum s-a afișat Raluca Pascu, fosta soție a lui Pepe, la un eveniment. Cine a însoțit-o
11

de Roxana Mirea,

Divorțul dintre Pepe și Raluca Pascu a fost anunțat în urmă cu un an. De atunci, Raluca nu a mai apărut foarte des în public, dar, de data aceasta, nu avea cum să rateze o petrecere care a avut loc la locul de joacă al verișorului ei, Florin Pastramă și al soției lui, Brigitte. Raluca Pascu a fost însoțită de cele două fiice ale sale, Maria și Rosa Alexandra.

Cum s-a afișat Raluca Pascu, fosta soție a lui Pepe, la un eveniment

Raluca Pascu, fosta soție a lui Pepe, a participat la o petrecere care s-a ținut la locul de joacă deținut de Florin și Brigitte Patramă. Evenimentul a fost organizat de către Oana Roman, într-una din locațiile deținute de Brigitte Pastramă. Acolo a fost prezent și un Moș Crăciun, spre încântarea celor mici.

raluca-pascu-1-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

La eveniment, au fost prezente mai multe vedete, printre care și Daniela Gyorfi cu fiica ei, Maria. Desigur, nici Raluca Pascu nu a venit neînsoțită la petrecere. Ea a fost alături de fiicele sale și ale lui Pepe, Maria și Rosa.

Raluca s-a pozat alături de fetele ei, îmbrăcate asortat, în haine de blană, și cu coafuri identice, cu părul prins în două codițe. Cele două fetițe au fost fericite să primească cadouri. Raluca a purtat o haină de blană și și-a lăsat părul lung și negu liber, coafat discret, scrie click.ro.

Atât Raluca Pascu, cât și Pepe și-au refăcut viețile. Artistul are o relație cu Yasmine Ody, care lucrează ca make-up artist și este cu 13 ani mai tânără decât el. Pe de altă parte, despre Raluca se spune că are o relație cu un tânăr arab, care ar fi și cerut-o deja de soție.

Sursa Foto: Facebook, Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton