Homepage  / Vedete româneşti

Cum s-a apropiat Connect-R de credință. Ce sfaturi profunde le-a oferit fanilor lui

Cum s-a apropiat Connect-R de credință. Ce sfaturi profunde le-a oferit fanilor lui

de Roxana Mirea,

Connect-R este foarte activ în mediul online și nu ezită în a le da diverse sfaturi celor care îl urmăresc. Artistul a reușit să depășească anumite probleme cu ajutorul credinței. În plus, Connect-R spune că a învățat să nu mai pună preț pe lucrurile materiale

Connect-R s-a apropiat de credință

Connect-R le oferă celor care îl urmăresc în mediul online diverse sfaturi despre viață. Artistul s-a apropiat de credință, cu ajutorul căreia a reușit să treacă peste mai multe momente grele din viața sa. Într-un videoclip postat pe TikTok, Connect-R le-a spus internauților că nu banii sau faima sunt importante, dându-le exemplu o pildă.

„Ai observat că, de fapt, nimic din exteriorul tău nu te împlinește? Nici bani, nici faimă, respect. Mulți au probat lucrurile astea, i-au împlinit și psihologii lor i-au găsit în mare depresii. Jim Carrey spunea: „Îmi doresc ca toată lumea să facă bani, ca la un moment dat, să vadă că nu despre asta este vorba.” Exact ca în Pilda tânărului bogat, tot ce ai adunat, tot ce vei aduce în viața ta va pleca cu siguranță sau vei pleca tu de la lângă ele, mai devreme și mai târziu. E ceva de dincolo, e ceva mai mult de atât. De aceea, spunea un mare învățător că toată împărăția e în voi, acolo înăuntru”, a povestit Connect-R, într-un videoclip postat pe TikTok.

@connectr2021 #constiinta ♬ Meditation with natural sounds and music that closes your eyes – Red Blue Studio

„Cercetați toate lucrurile și alegeți ce e bun”

Într-un alt videoclip postat pe TikTok, artistul a vorbit despre credința în Dumnezeu, dar și despre instituția Bisericii. El i-a încurajat pe cei care îl urmăresc să cerceteze toate lucrurile și să aleagă ceea ce este bun.

„Blestemat să fie omul care se încrede în om și nu în cuvântul lui Dumnezeu și unde poate să fie cuvântul lui Dumnezeu dacă nu într-o conștiință vie. De câte ori te vei apropia de adevărul viu din conștiința ta vie, vor apărea oameni care vor încerca să te scoată de acolo, spunându-ți: „Nu. Tu trebuie să faci asta, asta și asta.”

În toți oamenii ăstia care vin și îți bagă limbuța în ureche, există și oameni care au un anumit interes, oameni din instituțiile religioase, să zic așa, oamenii care l-au politizat pe Dumnezeu, oamenii care țin punga cum o ținea Iuda. Cercetați toate lucrurile și alegeți ce e bun.

Pentru faptul că aveți o inimă, pentru faptul că luați parte la existență, este dovada vie că nu a trebuit să munciți pentru inima asta, s-o plătiți cu bani. Pur și simplu, v-a fost dată dragoste”, a mai spus Connect-R pe TikTok.

@connectr2021

♬ Meditation with natural sounds and music that closes your eyes – Red Blue Studio

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton