Homepage  / Vedete româneşti

Cum s-a fotografiat Ana Morodan după o noapte de beție. „Jur că nu mai beau niciodată”

Cum s-a fotografiat Ana Morodan după o noapte de beție. „Jur că nu mai beau niciodată”
9

de Roxana Mirea,

Ana Morodan, supranumită „Contesa digitală”, a avut parte de o seară plină de distracție. Totuși, în această dimineață, ea a resimțit repercusiunile unei nopți în care a consumat o cantitate mai mare de la alcool. Ana Morodan le-a spus urmăritorilor ei că a băut așa cum nu o mai făcuse de mult. Ea a publicat o fotografie, prin intermediul căreia le-a arătat internauților cum s-a trezist, mărturisindu-le că suferă de o mahmureală crâncenă.

Ana Morodan a avut parte de o noapte de beție

Ana Morodan este una dintre cele mai cunoscute influencerițe, fiind supranumită și „Contesa digitală”. Ei bine, aceasta are o relație strânsă cu urmăritorii ei și îi ține la curect cu activitățile sale zilnice. După ce le-a răspuns fanilor ei la diversele întrebări, Ana Morodan s-a pregătit să petreacă, având parte de o noapte de beție.

Cum este o fire deschisă, Ana Morodan le-a arătat celor care o urmăresc pe Instagram și cum s-a sfârșit „petrecerea”.

Beau rar, dar și atunci o dau de gard ceva splendid”, a scris aceasta la Insta Story.

Ana Morodan, după noaptea de beție

Ulterior, Ana Morodan a publicat o altă imagine cu ea, arătându-le internauților cum s-a trezit în această dimineață după o noapte de pomină. Cert este că „o noapte de neuitat” a venit la pachet și cu o mahmureală crâncenă. Vedeta a mărturisit că n-a mai avut parte de o noapte de beție de ceva vreme.

Prima mea noapte de beție în ceva timp și dimineața aceea de genul ”jur pe Dumnezeu că nu mai beau niciodată”, a scris Ana Morodan, la Insta Story, alături de o poză în care apare în pat, cu cearșaful pus pe față.

Pe de altă parte, astăzi, Ana Morodan trebuia să meargă să se vobsească, însă a dezvăluit că nu se simte, momentan, în stare de acest lucru.

Nu, nu pot să mă ridic din pat. Nu pot. Bolesc aici în ultimul hal”, a spus vedeta pe Instagram.

ana-morodan-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Anei Morodan nu-i pasă de ce zic alții

Anei Morodan îi place să fie mereu sinceră și să nu pară ceea ce nu este cu adevărat. A-ți arăta adevărata față în online vine și cu o serie de consecințe. Unii oameni s-ar putea să aibă ceva mai mult de comentat și să trimită tot felul de mesaje jignitoare. Ei bine, i-a adresat vedetei următoarea întrebare: „Tu cum ți-ai găsit încrederea în tine? Cum faci să nu îți pese de părerea celorlalți?”

Răspunsul Anei Morodan nu s-a lăsat așteptat. „Asta cu nepăsatul de ce zic alții e din naștere, superputerea mea, ca să zic așa. Iar prima… Trebuie să lași viața să își urmeze cursul. Te vei trezi într-o zi și vei realiza că ai asta”, a fost răspunsul vedetei.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton