Homepage  / Vedete româneşti

Cum s-a îndrăgostit Gina Pistol de Smiley. „Pentru mine, bărbații care sunt într-o relație nu există”

Cum s-a îndrăgostit Gina Pistol de Smiley. „Pentru mine, bărbații care sunt într-o relație nu există”
8

de Roxana Mirea,

Gina Pistol și Smiley trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani de zile, iar din iubirea celor doi, a venit pe lume o fetiță, Josephine, care a împlinit un anișor în martie. Recent, prezentatoarea de la Antena 1 a dezvăluit care a fost momentul în care l-a văzut pe artist cu alți ochi. Când și cum s-a îndrăgostit Gina Pistol de Smiley.

Când s-a îndrăgostit Gina Pistol de Smiley

Smiley și Gina Pistol au fost invitați la podcast PROFM #searadupă7 cu FERE, unde au vorbit și despre momentul în care prezentatoarea de la Antena 1 l-a văzut cu alți ochi pe artist. Gina mereu a spus că scânteia iubirii a apărut atunci când era la un eveniment și Smiley cânta pe scenă melodia „Love is for free”. Atunci, ea a realizat că artistul este singur, la fel ca ea.

Nu mai știu ce evenimente era. Era undeva în Floreasca. Era o scenă micuță, la petrecerea unei reviste, cred. Nu îmi amintesc exact ce revistă și era o scenă micuță și cânta Andrei. Eu ascultam muzica Smiley și Simplu și îmi plăcea, doar că nu l-am privit niciodată ca pe un bărbat. Să mă uit la el și să zic: „Mamă, ce partidă bună” pentru că el era într-o relație. Pentru mine, bărbații care sunt într-o relație nu există și mai ales dacă sunt și eu într-o relație. Îl vedeam doar ca pe un artist și ăla a fost singurul moment. Eram și eu singură, era și el singur. M-am uitat la el și mi-am spus: „Mama, ce mișto e tipul ăsta”, a povestit Gina Pistol.

Schimbarea-radicala-prin-care-a-trecut-Gina-Pistol.-Cum-s-a-fotografiat-vedeta-de-la-„Chefi-la-cutite-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Smiley: „Îmi aduc și eu aminte evenimentul”

Smiley a spus că își aduce și el aminte de acel moment. Artistul a declarat că participă rar la astfel de evenimente mondene, însă a glumit că atunci când participă, lumea îl privește cu alți ochi, făcând referire la faptul că Gina și-a schimbat atunci percepția asupra lui.

Ce-i drept, îmi aduc și eu aminte evenimentul. Nu știu ce eveniment, chiar era o chestie de revistă.  Eu în general nu prea particip la evenimentele astea, dar rar când mai particip, se mai întâmplă d-astea. Adică mă privește lumea cu alți ochi”, a glumit Smiley.

Care lume, Andrei?”, a fost reacția imediată a Ginei.

Uite, tu m-ai privit cu alți ochi”, a spus artistul.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton