Homepage  / Vedete / Vedete străine

Cum s-a pregătit Jenna Coleman pentru rolul din serialul „Victoria”

Cum s-a pregătit Jenna Coleman pentru rolul din serialul „Victoria”

de Redactia Tvmania

Jenna Coleman (32 de ani), protagonista serialului de epocă „Victoria” de la Happy Channel, mărturisește că a făcut pregătiri temeinice pentru a da viață celebrului personaj. Ea a făcut o documentare amănunţită pentru a intra în pielea cunoscutului monarh din istoria Marii Britanii.

De mare ajutor i-au fost jurnalele Reginei, pe care le-a putut găsi online, și din care s-a inspirat pentru a interpreta cât mai bine rolul său din serialul câștigător a numeroase premii, printre care și „serialul britanic al anului 2017”. Tânăra a găsit în jurnale informații detaliate, prin care Regina își reda principalele activități ale zilei și nu numai, care au ajutat-o să se apropie mai mult de personajul său.  

Serialul „Victoria”, care a fost difuzat anul trecut de HBO, a ajuns şi la postul Happy Channel pe 2 noiembre acesta putand fi urmarit de la luni pana vineri de la 20.00. În Marea Britanie producţia a fost lansată pe 28 august 2016 şi a avut până în prezent 2 sezoane. Filmările pentru sezonul al treilea, care va avea 8 episoade, au început pe 21 mai anul acesta. Cel mai probabil, sezonul 3 va avea premiera la postul ITV în prima parte a lui 2019, scriu cei de la express.co.uk. Jenna Coleman a confirmat întoarcerea în rolul reginei Victoria, la fel şi actorul Tom Hughes, în rolul Prinţului Albert. Deşi Jenna şi Tom au încercat să-şi ţină relaţia începută pe platourile de filmare departe de ochii curioşilor, presa britanică a scris că cei doi s-ar fi logodit în secret la începutul toamnei.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton