Homepage  / Uncategorized

Cum s-a schimbat viața lui Valentin Dinu, spălătorul de mașini de la „Românii au talent”. Ce a reușit să facă la 10 ani după show-ul de la Pro TV

Cum s-a schimbat viața lui Valentin Dinu, spălătorul de mașini de la „Românii au talent”. Ce a reușit să facă la 10 ani după show-ul de la Pro TV
8

de Redactia Tvmania

Valentin Dinu suprindea publicul și jurații de la „Românii au talent” în anul 2011. Dintr-un spălător de mașini cu o voce de aur, Valentin a reușit să își vadă visul împlinit, muncind asiduu în ultimii 10 ani. 

Viața fostului concurent de la „Românii au talent” s-a schimbat radical  în ultimii 10 ani, după participarea sa în show-ul de la Pro TV. Valentin Dinu a renunțat la jobul pe care îl avea în spălătoria auto în care lucra la vremea respectivă și a decis să se reprofileze în muzică. 

„Eu lucrez la o spălătorie auto, în Ploiești, și cu asta mă ocup. În seara asta o să vă cânt”,  declara în 2011 Valentin Dinu. Acesta a avut succes în emisiune reușind să ajungă până ân marea finală, însă a pierdut în fața lui Adrian Țuțu.

În plan profesional îi merge din plin lui Valentin. În ultimii 10  ani a cântat la evenimente private și, recent a lansat o piesă în colaborare cu Theo Rose, finalista emisiunii „Bravo, ai stil!”. Cei doi au reușit să cucerească ascultătorii, piesa ajungând pe locul 2 în trending pe Youtube, la scurt timp după lansare. 

În plan personal, Valentin Dinu s-a căsătorit, însă a divorțat câțiva ani mai tarziu. Din fosta căsnicie, artistul are un băiețel. 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton