Homepage  / Vedete româneşti

Cum s-au cunoscut Cătălin Botezatu și Bianca Drăgușanu. Ce s-a întâmplat când a luat-o cu el la o „petrecere de milionari”

Cum s-au cunoscut Cătălin Botezatu și Bianca Drăgușanu. Ce s-a întâmplat când a luat-o cu el la o „petrecere de milionari”
9

de Roxana Mirea,

Cătălin Botezatu, în vârstă de 56 de ani, a povestit cum a cunoscut-o pe Bianca Drăgușanu, în urmă cu mai mulți ani. De asemenea, acesta a dezvăluit care a fost momentul care l-a făcut să spună că diva este aleasa și cea în care va investi „din toate punctele de vedere, ca și imagine în primul rând”.

Cum a cunoscut-o Cătălin Botezatu pe Bianca Drăgușanu

Cătălin Botezatu a vorbit despre ziua în care a cunoscut-o pe Bianca Drăgușanu. Celebrul designer a văzut-o pe Bianca la o prezentare de modă la Kitzbuhel, în Austria. Apoi, el a invitat-o să meargă cu el la o petrecere de milionari. Cătălin Botezatu își amintește că atunci când a ajuns cu Bianca la acea petrecere s-a făcut liniște în jurul lor. Acela a fost momentul în care Cătălin Botezatu a decis că diva este „aleasa”, după cum el a povestitla WOWnews.

Bianca-Dragusanu-si-Catalin-Botezatu-BurlacitaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

„Bianca, contrar tuturor aparențelor de atunci, pentru vremurile acelea, pentru că ea se actualiza tot timpul, arăta bine. Era femeia accident atunci, pentru că altfel nu îmi atrăgea atenția. Era o femeie frumoasă, înaltă, avea și atunci sâni. Am întâlnit-o la Kitzbuhel, a făcut o prezentare pentru mine, iar seara am invitat-o să meargă cu mine la un mare petrecere de milionari, unde erau numai oameni cu bani și îmi aduc aminte că atunci când am intrat în încăpere cu ea, s-a făcut liniște. Ăla a fost momentul în care am hotărât că ea va fi aleasa și va fi cea în care voi investi din toate punctele de vedere, ca și imagine în primul rând. Bianca a luat ce a trebuit de la mine, chiar dacă ea face mult show, de fapt face ceea ce se cere. Eu niciodată nu o să vorbesc urât de ea, nu o să o desconsider, o să spun numai lucruri frumoase.

Pentru mine, Bianca rămâne Bianca. Ea este o femeie puternică, a demonstrat că poate să fie și o bună prezentatoare de televiziune, o mamă bună, un creator de modă ok. A demonstrat că este destul de completă și complexă până la vârsta pe care o are”, a declarat Cătălin Botezatu.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton