Homepage  / Vedete româneşti

Cum s-au cunoscut Daniel Pavel și iubita lui, Ana Maria Pop. „El trăia la Viena, iar eu în București”

Cum s-au cunoscut Daniel Pavel și iubita lui, Ana Maria Pop. „El trăia la Viena, iar eu în București”
9

de Roxana Mirea,

Daniel Pavel trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Ana Maria Pop, de mai mult de jumătate de an. Recent, iubita prezentatorul de la „Survivor România” a povestit cum l-a cunoscut pe alesul inimii sale. Cei doi sunt de nedespărțit și își fac planuri de viitor împreună.

Cum s-au cunoscut Daniel Pavel și iubita lui, Ana Maria Pop

Iubita lui Daniel Pavel, Ana Maria Pop, a povestit recent despre cum l-a cunoscut pe prezentatorul emisiunii „Survivor România”. Totul a început ca o relație de prietenie, pe când el încă locuia în Viena.

Relația noastră a început ca o prietenie în toamna anului trecut când el trăia la Viena, iar eu în București. Acest început este unul extrem de frumos și palpitant având în vedere distanța din timpul sezonului care tocmai s-a încheiat. Lucrurile se întâmplă natural și matur, ne descoperim”, a povestit iubita lui Daniel Pavel pentru playtech.ro.

Ne-am cunoscut la un eveniment monden al unei reviste. La început am fost doar prieteni”, a mai adăugat ea.

Cum-s-au-cunoscut-Daniel-Pavel-si-iubita-lui-Ana-Maria-Pop-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Daniel Pavel și Ana Maria Pop se vor implica în proiecte comune

Întrebată dacă se sfătuiesc în ceea ce privește domeniul profesional, Ana Maria Popa a spus că: „Da, si aici există o comunicare deosebită la nivel mental, emoțional, spiritual și fizic. Atunci când simțim nevoia, ne cerem sfaturi și ne completăm foarte bine. În viitorul apropiat, avem în vedere și proiecte comune.”

În continuare, a declarat că într-o relație comunicarea este esențială.

Comunicarea este esențială din punctul meu de vedere, cei doi parteneri trebuind să aibă afinități și complicități afective. În cazul nostru, ne plac aceleași lucruri fiind amândoi personalități complexe, iar eu admirându-i și urmându-i puterea, creativitatea, spiritul explorator și de aventură”, a mai declarat iubita lui Daniel Pavel.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton