Homepage  / Vedete străine

Cum s-au cunoscut, de fapt, Prințul Harry și Meghan Markle. Ce a convins-o pe ducesă să-i dea o șansă

Cum s-au cunoscut, de fapt, Prințul Harry și Meghan Markle. Ce a convins-o pe ducesă să-i dea o șansă
8

de Roxana Mirea,

Documentarul de pe Netflix, "Harry și Meghan", a avut premiera joi, 8 decembrie, iar Prințul Harry și Meghan Markle au povestit cum a început, de fapt, povestea lor de iubire. Ducesa de Sussex nu intenționa să se îndrăgostească și nici măcar nu auzise până atunci de Prințul Harry.

Cum s-au cunoscut Prințul Harry și Meghan Markle

Este o poveste de dragoste pentru era digitală. Prințul Harry și Meghan Markle au dezvăluit că idila lor a început datorită puterii rețelelor sociale. În documentarul lor de pe Netflix, „Harry și Meghan”, care a fost lansat joi, 8 decembrie, ducele și ducesa de Sussex au explicat cum a luat naștere relația lor în vara anului 2016.

„Asta e o poveste grozavă de iubire. Partea cea mai nebunească e că… povestea asta de iubire de-abia începe. A sacrificat tot ce știa, libertatea pe care o avea ca să vină în lumea mea. Apoi, curând, eu am sacrificat tot ce știam ca să intru în lumea ei”, a spus Prințul Harry, în documentarul de la Netflix.

Chiar înainte să ne întâlnim, începusem un alt sezon din „Suits”. Atunci am fost singură pentru câteva luni. Mi-am zis: „Asta e. O să călătorim. Haideți, fetelor! Să mergem!” Aveam intenția să fiu singură și să mă distrez cu fetele. Aveam o carieră, aveam o viață… Aveam o cale. Apoi a apărut H. Cu el, totul a luat o cu totul altă întorsătură”, a spus Meghan Markle.

„Eu și Meghan ne-am cunoscut pe Instagram. Verificam postările, iar o prietenă avea o filmare cu ele două, ca pe Snapchat”, a spus Harry. „Doamne, aveam și urechile alea de cățel… Asta a văzut la mine”, l-a întrerupt Meghan.

Ce a convins-o pe Meghan Markle să-i dea o șansă lui Harry

După ce a văzut instantaneul lui Markle cu un filtru de cățel, prințul britanic a fost curios să afle mai multe.

Ăla a fost primul lucru. Am zis: „Cine-i aia”, a spus Harry.

Markle a declarat că prietena ei i-a spus ulterior că „Prințul Haz” era interesat să o cunoască, dar porecla nu i-a sunat cunoscută.

Le prince Harry et Megan Markle au photocall de la soirée de gala „Robert F. Kennedy Human Rights Ripple of Hope 2022” à l’hôtel Hilton de New YorkIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Mi-a trimis un email. „Știu că ai zis că ești singură și un prieten a întrebat despre tine și poate ai vrea să-l cunoști.” Am zis: „Cine este?” Ea a zis: „Prințul Haz”. Eu: „Cine-i ăla?” Am cerut să-i văd postările. Asta e chestia. Când oamenii zic: „L-ai căutat pe Google?”, „Nu.” Dar… asta e tema ta. Te uiți să vezi ce postează, să-ți faci o idee, nu ce zic alții despre ei, ci ce postează despre ei înșiși. Îsta a fost cel mai bun barometru pentru mine. M-am uitat pe profil și erau poze superbe din mediul natural și cum își petrecea timpul în Africa…” a povestit Meghan Markle.

Mulțumită de ceea ce a făzut pe Instagram-ul lui, cei doi au făcut schimb de numere de telefon chiar a doua zi, dând astfel startul unei povești de dragoste regale.

Apoi am schimbat numerele de telefon. Țineam mereu legătura”, a spus Harry.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton