Homepage  / Cinema

„Cum să îți dresezi dragonul 3” se amână pentru 2019

„Cum să îți dresezi dragonul 3” se amână pentru 2019

de Redactia Tvmania

Inițial, trebuia să aibă premiera în iunie 2018, acum însă „Cum să îți dresezi dragonul 3” / „How to Train Your Dragon 3” va ajunge pe ecrane abia în 2019, a aflat Variety.

how-to-train-your-dragon

A treia parte a aventurilor lui Sughiț și Știrbul va avea premiera, cel puțin în Statele Unite, pe 1 martie, exact cu o săptămână mai înainte de blockbuster-ul „Captain Marvel”, cu Brie Larson. Pentru România, nu se știe exact când va fi lansat, cel mai probabil în apropierea premierei americane. Dean DeBlois, regizorul primelor două părți, se va ocupa și de a treia.

Schimbarea datei a fost făcută imediat după ce DreamWorks a fost cumpărat de Comcast. Studioul anulase deja urmarea la „Croods”. Sperăm că amânarea producției „Cum să îți dresezi dragonul 3” nu e un soi de anulare.

Între timp, DreamWorks lucrează la „Everest”, o animație despre un grup aventurieri care dau peste un yeti simpatic, pe nume Everest. Și toată lumea pornește într-o călătorie epică pentru a duce creatura în pădurea natală situată pe vârful muntelui Everest, din Himalaya.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton