Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cum să-ți decorezi casa de Crăciun. Tipsuri de la Andra Marinescu, arhitect „Visuri la cheie”. EXCLUSIV

Cum să-ți decorezi casa de Crăciun. Tipsuri de la Andra Marinescu, arhitect „Visuri la cheie”. EXCLUSIV
6

de Cătălina Matei,

Cu o experiență de peste 15 ani în domeniul arhitecturii, Andra Marinescu a avut parte de al doilea sezon al său în echipa „Visuri la cheie”. Abia îl așteaptă pe următorul, iar pentru Sărbătorile care se apropie ne-a dezvăluit și câteva ponturi. Detalii, imediat!

Când nu este la filmări ori la birou, pe Andra Marinescu o puteți găsi pe… șantiere! Pentru că de 15 ani încoace, arhitectura îi ocupă tot timpul. Alături de întreaga echipă de la „Visuri la cheie”, emisiunea de la Pro TV, Andra a câștigat categoria „Cel mai bun reality-show cu oameni obișnuiți”, la ediția de anul acesta a Premiilor Tvmania.

Și cum se apropie Crăciunul, am aflat de la Andra Marinescu care sunt ponturile în ce privește amenajarea specifică Sărbătorilor. Aflăm mai multe în continuare!

Cum să-ți decorezi casa de Crăciun. Tipsuri de la Andra Marinescu, arhitect „Visuri la cheie”. EXCLUSIVIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Tocmai ce s-a încheiat cel de-al doilea sezon al emisiunii „Visuri la cheie” în care ai fost implicată. Ce ți-a plăcut cel mai mult la el?

A fost un sezon plin de emoție. Mi se pare că pe măsură ce avansăm, conexiunea cu familiile și modul în care interacționăm cu poveștile lor devin tot mai profunde. După două sezoane am învățat cum să fim deschiși și să înțelegem cât mai bine nevoile lor. Simți ca și când îți cresc extra antene senzoriale, devii mai receptiv, absorbi diferit emoția momentului.

Și care au fost momentele care te-au solicitat cel mai tare din punct de vedere profesional? Dar emoțional?

Casa de la 0 este mereu solicitantă! Timpul scurt ne presează mereu și crește nivelul stresului. În sezonul nouă, acest proiect a fost solicitant și din punct de vedere emoțional… să vezi o mamă cu 3 copii cum trăiesc într-un grajd, te pune mult pe gânduri și zici: „Doamne, eu chiar nu am probleme”, însă, trebuie să rămânem tari, să ne dozăm energia, pentru că toate familiile au nevoie de noi, de vibe-ul nostru pozitiv și de puterea noastră de creație!

Când veți începe pregătirile pentru următorul sezon? Vei fi din nou în echipa „Visuri la cheie”?

Doar ce am terminat filmările pentru primul sezon, însă se lucrează în permanență pentru acest proiect, așa că îi rog pe toți cei care cunosc o familie care are nevoie de ajutorul nostru, să ne spună povestea pe visurilacheie.protv.ro.

Iar când ne vom întoarce pe șantiere, veți afla cu siguranță.

Cum ești tu când nu filmezi sau nu ești la birou?

Pe șantiere … cred că sunt dovada clară a zicalei „ia-ți un job pe care îl iubești și nu vei munci o zi în viața ta”. E simplu, dedicarea pe care o pui în lucrările tale va pune mereu perfecțiunea în rezultat, pentru că arhitectura nu este doar un job 24/7 , este un stil de viață.

Care sunt primele trei lucruri care te relaxează cel mai tare? Și care sunt cele care te stresează?

Tirul sportiv pe toate cele trei locuri… și încă vreo 10 după. Iar cu așa pasiune relaxantă, nu prea mai e loc de stres. Altfel, impresia că timpul zboara prea repede, generează un mic disconfort.

Pentru că se apropie Sărbătorile… ce ponturi ne poți oferi legat de decorarea casei?

Fiți excentrici! Uitați tiparele și bucurați-vă cu sufletul! Eu aș opta pentru decorațiuni minimale, aurii sau argintii, beculețe cu lumină caldă, globuri mici, în culori neutre.

Cei vei face tu de Crăciun? Ai povestit la Măruță, în emisiune, că nu mai împodobești bradul de când ți-ai pierdut tatăl…

De Crăciun mă odihnesc. Profit că oamenii sunt pe offline mode și mă bucur de liniște… fără brad și fără decorațiuni.

Pe Instagram, am remarcat că ai un motan. Care este povestea lui?

Are 10 ani si am considerat mereu ca e născut în aceeași zi cu mine (n.r. Andra Marinescu a împlinit 36 de ani pe 6 decembrie). Negru pentru că iubesc negrul și pentru că tata își dorea un motan negru. L-am găsit după ce a murit tata și am considerat mereu că e trimis de el. Benji îi spuneam tatălui.

Dincolo de emisiunea de la Pro TV, cum a fost 2022 pentru tine? Și ce îți dorești de la 2023?

Scurt… foarte scurt! Aproape că am impresia că mai ieri era ianuarie 2022. Îmi doresc un 2023 cel puțin la fel de intens ca anul care trece, plin cu realizări, plin cu momente de împlinire și mulțumire sufletească.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton