Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cum sărbătoresc Cârcotaşii 1 mai muncitoresc | FOTO

Cum sărbătoresc Cârcotaşii 1 mai muncitoresc | FOTO

de Redactia Tvmania

Diseară, Cârcotaşii sărbătoresc 1 mai muncitoresc într-o ediţie specială a “Cronicii”, alături de telespectatori, la Prima TV.

Tovarăşul Nicolae Ceauşescu va fi şi el prezent, gata să vă vorbească despre însemnătatea zilei de 1 mai. Veţi vedea şi un videoclip, făcut de Cârcotaşi cu această ocazie.

Specialistul vântolog Alizeu Jurca, cercetător la Departamentul de Tornade cu Ghivent, de la Institutul de Vântoase Serghei Micozil, vine şi el la “Cronică” să explice dacă este normal să bată vântul atât de tare, încât să-l ia pe preşedinte pe sus. Iar Dorel, cel mai mare inventator din toate timpurile, vine să-şi prezinte cea mai nouă invenţie, roabă cu pânze.

Nu vor lipsi nici Gogu din Paşcani, care vine să povestească cum pescuieşte el în… tren, Radu Banciu, care ne va spune de ce nu-i prea iese treaba ca jurnalist, şi nici doamna Tănţica, care ne va dezvălui cum ar trebui să fie şi să arate un bărbatul pentru a o cuceri.

Veţi afla, de asemenea, cum arată şoricelul lui Mihai Petre şi cocoşelul lui Smiley, iar trupa “Andromacele”, compusă din Mişu şi Dezbrăcatu’, cântă piesa “Moşule, penibil eşti!”.

[imagebrowser id=1269]

La finalul ediţiei cântă pe bune Andreea Bănică, însă nu înainte de a-i înmâna câştigătoarei de la Kiss Cash, cheile unei super maşini sport, Mazda MX5.

Şi nu rataţi anunţul bombă pe care Mihai Găinuşă şi Dezbrăcatu’ îl vor face la “Cronica Cârcotaşilor”, miercuri, 1 mai, de la ora 20:30, la Prima TV.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton