Homepage  / Vedete româneşti

Cum sărbătorește Nadia Comăneci Paștele în SUA. Ce preparate pune pe masă

Cum sărbătorește Nadia Comăneci Paștele în SUA. Ce preparate pune pe masă
10

de Roxana Mirea,

Nadia Comăneci petrece Paștele în Statele Unite ale Americii, acolo unde locuiește de ani buni, alături de soțul ei, Bart Conner, și de fiul lor, Dylan Paul. Ea a dezvăluit că fiecare este contribuie cu câte ceva pentru masa de Paște. Cu ce preparate s-a pregătit Nadia Comănesci.

Ce planuri de Paște are Nadia Comăneci

Nadia Comăneci a dezvăluit ce planuri are de Paște. În ceea ce privește mâncarea, ea a spus că meniurile se combină și că fiecare contribuie cu câte ceva. Nadia Comăneci este responsabilă cu pregătirea fripturii de miel și cu înroșirea ouălor.

Când Paștele nu mă prinde în România mă pliez să facem masă de Paște atunci când se sărbătorește în Statele Unite. Mâncarea tradițională se combină. Fiecare contribuie cu ceva.

Eu aduc friptură de miel și ouăle vopsite. În general, în Statele Unite nu se mănâncă miel. Eu am mâncat drob ocazional, în țară, atunci când s-a potrivit să călătoresc în perioada Paștelui”, a declarat Nadia Comăneci pentru fanatik.ro.

În copilărie, „Zeița de la Montreal” trăia atmosfera sărbătorilor pascale în familie, atunci când nu se afla la o competiție sportivă.

În copilărie Paștele îl sărbătoream tradițional, în familie, dacă se întâmpla să nu fiu undeva la o competiție”, a mai spus campioana.

nadia-comaneci-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Nadia Comăneci a câștigat şase medalii olimpice de aur

Nadia Comăneci este câștigătoare a şase medalii olimpice de aur. Fosta gimnastă este considerată a fi una dintre cele mai bune sportive ale secolului XX și una dintre cele mai bune gimnaste ale lumii, din toate timpurile. Campioana este primul sportiv român inclus în memorialul International Gymnastics Hall of Fame.

Nadia Comăneci va împlini vârsta de 60 de ani pe 12 noiembrie. În prezent, aceasta locuiește în Statele Unite ale Americii și este căsătorită de 25 de ani cu Bart Conner. Sportiva și soțul ei au împreună un băiat, pe nume Dylan, în vârstă de 15 ani.

Sursa Foto: hepta, Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton