Homepage  / Știri

Cum sărbătoreşte Ştefan Bănică Ziua Femeii?

Cum sărbătoreşte Ştefan Bănică Ziua Femeii?

de Redactia Tvmania

Artistul va susţine pe 7 şi 8 martie, de la ora 19.30, la Circul Variete Globus din Bucureşti, două concerte unplugged dedicate tuturor femeilor. În cadrul celor două spectacole, intutulate sugestiv “Te iubesc, femeie!”, Ştefan va cânta cele mai frumoase cântece de dragoste pe care le-a lansat de-a lungul carierei sale, printre care “Mi-e dor de ochii tăi” şi “O seară de mai”.

“Este un concert de suflet dedicat, în mod special, doamnelor şi domnişoarelor, pentru toate vârstele. De-a lungul anilor, am compus foarte multe cântece de dragoste pentru albumele mele, însă nu au avut toate norocul de a fi mediatizate, promovate şi mi se pare fericită ocazia de a le cânta în acest context într-o variantă unplugged, într-o manieră caldă, care lasă doar muzica să vorbească”, a declarat cântăreţul.

Pe micile ecrane, Ştefan Bănică va reveni cu cel de-al 11-lea sezon “Dansez pentru tine”, care va începe, cel mai probabil, la sfârşitul lunii aprilie, după finala show-ului “Românii au talent”, care debutează pe 18 februarie la Pro TV.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton