Homepage  / Vedete româneşti

Cum se „antrenează” Gina Pistol și Smiley cu micuța Josephine. „E cel mai bun exerciţiu de cardio”. EXCLUSIV

Cum se „antrenează” Gina Pistol și Smiley cu micuța Josephine. „E cel mai bun exerciţiu de cardio”. EXCLUSIV
6

de Cătălina Matei,

În această perioadă, Gina Pistol și Smiley au un program extrem de încărcat. Filmările pentru noul sezon de „Chefi la cuțite” sunt în toi, iar „Vocea României” va intra pe post cu edițiile live. Cu toate acestea, cei doi petrec cânt mai mult timp cu fetița lor, Josephine, care se dovedește a fi cel mai bun antrenor pentru ei.

Deși pe platourile de filmare ale emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1, Gina Pistol are parte de multe tentații culinare, unele dintre ele de nerefuzat, prezentatoarea TV reușește să aibă grijă de silueta sa. Mai ales care parte de multă mișcare… acasă. Atât ea cât și partenerul său de viață, Smiley. Mai precis, au parte de un „antrenor special”, micuța Josephine care va împlini 2 ani în primăvara următoare.

Atunci când reuşim să fim acasă amândoi, avem rutina noastră cu Josephine. Punem muzică şi dansăm, încă de dimineaţă – e cel mai bun exerciţiu de cardio pe care fiica noastră îl face cu noi, stăm împreună, mâncăm în tihnă, o băgăm împreună la somnul de după-amiază, citim poveşti… E o rutină banală pentru mulţi oameni, dar pentru noi înseamnă foarte mult”, ne-a declarat Gina Pistol.

Josephine, printre fardurile mamei

Ca orice copil, micuța Josephine este extrem de curioasă și umblă adesea prin lucrurilemamei, însă fără a face pozne. „Cred că preferă livingul, pentru că  este locul în care noi stăm în fiecare dimineaţă, ascultăm muzică, dansăm, citim… În rest, vine lângă mine atunci când îmi pregătesc ţinuta, se uită, atinge anumite obiecte, dar îi explic ca unui om mare, unde are voie şi unde nu şi înţelege. Se mai uită în trusa mea de machiaj, ia pensulele, se joacă cu căpăcelele de la creioane, dar îi explic să aibă grijă să nu le spargă. E un copil foarte cuminte, nu trebuie să îi spun de două ori că nu e bine să facă anumite lucruri. E incredibil când de mult pot înţelege nişte copii”, ne-a mai dezvăluit prezentatoarea TV.

gina-pistol-8Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Ce planuri de Crăciun și-au făcut Gina Pistol și Smiley

Pe 23 decembrie se va difuza finala „Vocea României”, iar Smiley va termina atunci filmările. Între timp, și Gina va încheia programul pe platourile de la „Chefi la cuțite”. Unde vor petrece Sărbătorile? Iată ce lămuriri am primit de la vedeta Antenei 1: „Crăciunul îl petrecem în familie, vom merge la părinţii lui Andrei, împreună cu fratele lui şi cu iubita lui, iar de Revelion, Andrei va avea cântări la munte și noi vom merge cu el. Apoi, vom pleca în vacanţă”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton