Homepage  / Vedete româneşti

Cum se descurcă actorul Cornel Palade după ce a rămas fără proiecte. „Trăiesc ca o plantă”

Cum se descurcă actorul Cornel Palade după ce a rămas fără proiecte. „Trăiesc ca o plantă”
7

de Roxana Mirea,

Cornel Palade, în vârstă de 70 de ani, nu mai are niciun proiect TV. Ultimul show la care a participat a fost „Sunt celebru scoate-mă de aici”, de la Pro TV. Actorul a petrecut atunci două săptămâni în junglă, în Republica Dominicană. Recent, Cornel Palade a mărturisit că se descurcă doar cu banii din pensie.

Cornel Palade a rămas fără proiecte

Cornel Palade, în vârstă de 70 de ani, nu a mai avut niciun proiect în televiziune, după ce a participat la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” și a rezistat două săptămâni în junglă. Actorul a mărturisit că acum trăiește doar din pensia pe care o primește lunar. Acesta s-a resemnat și nu își face speranțe că situația lui se va îmbunătăți în viitorul apropiat.

„Nu am proiecte, stau acasă. Sunt pensionar, trăiesc ca o plantă. Asta este. Domnul Țociu (Romică Țociu – n.r) este bine și el, era prin vacanță. Chiar m-a sunat, zilele trecute, să îmi povestească ce a făcut pe acolo. Ce să facem? Dăm înainte”, a declarat Cornel Palade pentru Click!

Cornel-Palade-Sunt-celebru-scoate-ma-de-aiciIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Romică Țociu participă la America Express 2024

În timp ce Cornel Palade este nevoit să se descurce doar cu banii din pensie, bunul lui prieten, Romică Țociu, participă la America Express 2024, show difuzat de Antena 1. Actorul a plecat în cursa de pe Drumul Soarelui alături de fiul său, Cătălin.

Până acum nu am găsit curajul necesar, dar de data asta cred că și traseul a trezit în mine niște chestii interesante. Columbia, Ecuador, Argentina, mi se pare extraordinar faptul că le poți vedea dintr-o altă perspectivă, nu ca un simplu turist, e ceva unic! În plus, fiul meu, Cătălin, a zis că ăsta e visul lui, că-și dorește foarte mult să fie acolo. Așa că, dacă e vorba de adrenalină, de a ne implica, am zis că e locul nostru! Energia și tinerețea lui, are 28 de ani, o să își spună cuvântul. Cred că la început eu voi fi locomotiva, după care voi deveni și eu vagonul. Așteptările mele sunt foarte mari , numai să nu mă pună să înot, că am o frică de apă…”, a declarat Romică Țociu, înainte de a pleca în America de Sud.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton