Homepage  / Vedete româneşti

Cum se înțeleg Carmen Tănase și Gheorghe Visu, la mai bine de 10 ani de la filmările pentru „Inimă de țigan”. „Nu pot să-nțeleg”

Cum se înțeleg Carmen Tănase și Gheorghe Visu, la mai bine de 10 ani de la filmările pentru „Inimă de țigan”. „Nu pot să-nțeleg”
7

de Roxana Mirea,

Carmen Tănase, în vârstă de 61 de ani, a făcut senzație cu rolul ei din serialul românesc „Inimă de țigan”. Actrița a interpretat-o pe Flacăra și a făcut o echipă excepțională cu Gheorghe Visu, care l-a jucat pe State. Recent, Carmen Tănase a dezvăluit în ce relații a rămas cu Gheorghe Visu, după filmări.

În ce relații au rămas Carmen Tănase și Gheorghe Visu

Carmen Tănase și Gheorghe Visu au fost parteneri pe micul ecran timp de 4 ani. Cei doi au jucat împreună în serialul românesc „Inimă de țigan”. În prezent, actrița are un nou rol în serialul „Clanul”, de la Pro TV. Pe de altă parte, Carmen Tănase are în continuare o relație bună cu Gheorghe Visu, chiar dacă se văd destul de rar.

Foarte bune relații, din păcate însă ne vedem foarte rar, așa cum mă văd cu toți prietenii mei de aici, din București. Foarte rar ne vedem, nu știu de ce suntem atât de tâmpiți, nu pot să-nțeleg, dar vorbim când avem ocazii acum – de zile de naștere, Doamne ferește de vreo boală!, dar avem grijă unul de altul, vorbim, știm că suntem acolo, undeva, amândoi, și că atunci când e nevoie sărim”, a declarat Carmen Tănase pentru revista VIVA!.

În ce relații au rămas Carmen Tănase și Gheorghe VisuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Carmen Tănase, despre rolul Flacăra din „Inimă de țigan”

Carmen Tănase a dezvăluit că rolul celebrei Flacăra a fost cel mai greu rol al ei de până acum, pentru că era total diferit.

„Mă simt legată cel mai tare de Flacăra, pentru că am jucat patru ani personajul ăsta, zi de zi, și atunci e normal să mă simt legată, deoarece face cumva parte din mine în continuare.

El a fost cel mai greu până acum, deoarece chiar era total contre-emploi. Da, la început mi-a fost greu la filmări. Chiar la început așa, să zic, 20 de episoade… 80 sunt proaste, din punctul meu de vedere, dar 20 nu știam cum să fac, că de vorbit așa haladit e simplu. Problema era să integrez tot personajul în personalitatea aia – adică să te uiți cum se uită Flacăra, să asculți cum ascultă Flacăra, și asta era un pic mai greu de făcut.

Îmi aduc aminte c-am avut noroc că primele filmări erau afară și, pentru că nu știam să mă uit ca Flacăra și nu găseam drumul, profitam de faptul că-mi intra soarele-n ochi, și-atunci mă uitam mijit așa, ca să nu se vadă că nu știu. După aia, el a devenit o parte din mine și a rămas o parte din mine și-acum”, a mai povestit celebra actriță.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton