Homepage  / Vedete / Vedete străine

Cum se înțeleg, de fapt, Jennifer Lopez și Jennifer Garner. Actuala și fosta soție a lui Ben Affleck au planuri mari pentru Crăciun

Cum se înțeleg, de fapt, Jennifer Lopez și Jennifer Garner. Actuala și fosta soție a lui Ben Affleck au planuri mari pentru Crăciun
14

de Andra Stana,

În ciuda faptului că s-a căsătorit cu fostul soț al lui Jennifer Garner, Jennifer Lopez ar fi dezvoltat o legătură strânsă cu vedeta din „Azi 13, mâine 30”. Recent, s-a aflat ce plănuiesc să facă cele două femei din viața lui Ben Affleck chiar de Crăciun.

Garner are trei copii din relația cu Ben Affleck, Violet, 16 ani, Seraphina, 13 ani, și fiul Sam, 10 ani. Lopez, la rândul ei, a lăudat-o de multe ori în public pe Garner în efortul de a ajuta la contopirea familiilor lor.

„Vor face schimb de cadouri anul acesta de Crăciun, au o relație foarte bună”, a declarat o sursă apropiată pentru HollywoodLife. „Există un respect și o apreciere reciprocă reală din cauza copiilor. Sunt atât de fericiți și asta face ca totul să funcționeze.”

Oscars 2022: RED CARPETIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Mai mult, se pare că Jennifer Lopez ar fi chiar recunoscătoare pentru faptul că se înțelege așa de bine cu fosta soție a lui Affleck.

„JLo este atât de recunoscătoare că prietenia ei cu Jen s-a îmbunătățit în ultimele luni”, a declarat sursa. „Se apropiaseră din ce în ce mai mult de când ea și Ben și-au regăsit povestea de dragoste, dar prietenia dintre JLo și Jen se adâncește cu siguranță.”

Mesajul secret gravat pe inelul de logodnă primit de la Ben Affleck

Jennifer Lopez a dezvăluit recent că inelul ei de logodnă a fost gravat cu un mesaj ascuns, pe care scrie: „Nu. Plec. Nicăieri.”

„Așa își semna el e-mailurile când am început să vorbim din nou. De genul: Nu-ți face griji, nu plec nicăieri”, a declarat Lopez pentru Zane Lowe de la Apple Music în timpul unui interviu.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton