Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cum se înțeleg Mihaela Rădulescu și Ayan. Fiul vedetei s-a mutat în America: „A fost dorința lui exclusivă”

Cum se înțeleg Mihaela Rădulescu și Ayan. Fiul vedetei s-a mutat în America: „A fost dorința lui exclusivă”

de Andra Stana,

Mihaela Rădulescu, una dintre cele mai cunoscute și iubite vedete tv de la noi, este mama unui băiat, Ayan, din relația cu afaceristul Elan Schwartzenberg. Dacă despre viața personală obișnuiește să mai vorbească în diverse interviuri, despre băiatul ei a făcut dezvăluiri acum, într-un material publicat de VIVA!.

În urmă cu aproape 15 ani, Mihaela Rădulescu a părăsit România. Ea a plecat alături de fiul ei la Monaco, unde s-au și stabilit. Vedeta tv a luat această decizie din dorința de a-i oferi fiului ei o viață liniștită și o educație bună, departe de mondenitățile din România.

De curând s-a scris că Ayan Schwartzenberg a plecat de câțiva ani de acasă. A dat traiul liniștit, alături de mama lui, în Monaco, pentru o viață în America. Fiul Mihaelei Rădulescu face liceul acolo, e cazat într-un campus universitar.

Mihaela și Ayan vorbesc în fiecare zi la telefon

Cu toate că sunt departe unul de celălalt, Mihaela Rădulescu vorbește în fiecare zi cu Ayan. Băiatul își sună zilnic mama, cu care are o relație bună.

„Vorbim zilnic, despre tot. Nu de control, ci de drag, de dor, de povești de peste zi, ale lui sau ale mele. Așa am făcut mereu și nu cred că o să ne oprim prea curând.

Se schimbă doar conversația, de la an la an. Și ador orice subiect cu el”, a declarat ea, citată de libertatea.ro.

Ce educație financiară a primit Ayan

Întrebată despre educația financiară a lui Ayan, având în vedere că tatăl lui este un celebru om de afaceri, Mihaela Rădulescu a declarat că și ea și fostul soț au încercat să ofere fiului informații din toate domeniile.

„De aproape doi ani studiază în US, la dorința lui exclusivă. M-am obișnuit greu cu ideea plecării lui de-acasă atât de devreme, dar pare că știe exact ce vrea și l-am lăsat să-și facă propriile alegeri. E tot ce am visat pentru el și probabil mult mai mult de-atât.

Evident că și educația financiară a fost la fel de serios abordată în familia noastră, mai ales de tatăl lui, e un capitol la care e mult mai înțelept și realist decât mine. I-am pus amândoi în suflet și în minte tot ce are nevoie ca să meargă pe drumul lui, cu bagajul bine făcut”, a mai spus vedeta pentru viva.ro.

„Cred foarte mult în sistemul de învățământ american”

Mihaela Rădulescu a declarat că este mândră de reușitele fiului ei. Într-un interviu pe YouTube, vedeta a recunoscut că și-a dorit ca fiul ei să studieze în America.

„Cred foarte mult în sistemul de învăţământ american, cel universitar, chiar am fost fanul acestui sistem de învăţământ şi ştiam dintotdeauna că, dacă vrei să-ţi îndrumi copilul spre o universitate de genul ăsta, trebuie să începi să-l pregăteşti din grădiniţă. Asta înseamnă că trebuie să te gândeşti şi la cantitatea de sporturi şi genul de sporturi pe care le face, trebuie să te gândeşti la instrumente muzicale – măcar să fie familiar cu ele, trebuie să te gândeşti la o cultură generală satisfăcătoare şi la o activitate socială, la rezultatele şcolare – pentru că toate astea ajung, la un moment dat, într-un dosar de aplicaţie la facultate.

Dacă nu aveam grija asta din urmă să adun acolo nişte lucruri, nişte situaţii, acum nu avea nicio şansă la o şcoală din America, pentru că acolo aşa funcţionează lucrurile”, a povestit Mihaela Rădulescu.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Prima echipă de la Asia Express care va primi pașaportul pentru Georgia. „Toată lumea se ascunde după deget”

Iulia Albu i-a pus limite fiicei sale adolescente, Mikaela: „Timpul e limitat la două ore pe zi”

Liviu Vârciu, revoltat că a ieșit în pierdere după botezul fiului său: „Am rămas dator! Zgârciților!”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton