Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cum se înțelege Bella Santiago cu soacra ei. „Avantajul meu este că nu sunt româncă sută la sută”

Cum se înțelege Bella Santiago cu soacra ei. „Avantajul meu este că nu sunt româncă sută la sută”
9

de Andra Stana,

Bella Santiago, în vârstă de 33 de ani, este fericită alături de noul ei soț. După ce a suferit din dragoste când avea doar 20 de ani, artista spune astăzi că este mulțumită de tot ce i-a oferit Dumnezeu până acum. Ce spune artista despre relația ei cu noua ei soacră.

Filipineza de 33 de ani a uimit o țară întreagă cu vocea ei, la filmările pentru „X Factor”.

Bella Santiago s-a căsătorit în 2017 cu kinetoterapeutul Nicolae Ionuţ Grigore și spune că este mai fericită cum nu a fost niciodată. Câștigătoarea trofeului „X Factor” 2018 recunoaște că familia soțului ei a primit-o cu brațele deschise.

De altfel, Bella a dezvăluit, recent, într-un interviu acordat celor de la Click!, cât de iubită este de familia noului ei soț.

„Avantajul meu este că nu sunt româncă sută la sută. Sunt o filipineză româncă și chiar ne înțelegem foarte bine. Noi suntem fiecare cu treaba noastră, soacra mea face mâncare românească și eu mâncare filipineză. Facem juma – juma! Suntem foarte bine. Cu socrul și cu soacra nu am probleme acasă.

Soțul meu când nu este lângă mine am multe emoții, încep să pierd cuvintele în română. Sunt o norocoasă cu un asemenea partener și el este norocos cu mine. Amândoi suntem două persoane romantice și când avem probleme, stăm de vorbă unul cu celălalt și remediem problemele. Nu este o persoană mai orgolioasă, amândoi suntem la fel.”, a declarat Bella Santiago.

cum-se-intelege-bella-santiago-cu-soacra-ei-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Bella Santiago: „Mama nu vine în România”

Bella Santiago are planuri mari pentru sărbătorile de iarnă din acest an. Ce a spus despre o eventuală călătorie în țara ei natală

De sărbători o să stăm cu familia acasă, ne sărbătorim împreună cu fetița mea, cu socrii mei. Cu mama am vorbit la telefon ultima dată și era bine. Ea o să stea cu mătușile mele, cu verișorul meu, de sărbători. Mama nu vrea să vină în România, în perioada aceasta, mi-a zis că este prea frig aici și nu vrea să plece de acasă”, a mai spus Bella Santiago.

Bella Santiago, o cântăreață apreciată din Filipine, a câștigat în anul 2018 “X Factor”. Apoi, doi ani mai târziu, ea a câștigat și trofeul “Românii au talent”. Frumoasa artistă are o fiică de zece ani, pe Kescielle.

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton