Homepage  / Vedete româneşti

Cum se înțelege Theo Rose cu mama lui Anghel Damian. Ce a rugat-o viitoarea soacră atunci când s-au cunoscut

Cum se înțelege Theo Rose cu mama lui Anghel Damian. Ce a rugat-o viitoarea soacră atunci când s-au cunoscut
7

de Roxana Mirea,

Theo Rose, În vârstă de 25 de ani și Anghel Damian, în vârstă de 31 de ani, vor deveni părinți în curând. Artista va aduce pe lume un băiețel, care va purta numele de Sasha Ioan. Cum era de așteptat, Theo Rose a cunoscut-o pe mama lui Anghel Damian. Iată cum se înțelege artista cu viitoarea soacră.

Cum se înțelege Theo Rose cu mama lui Anghel Damian

Theo Rose și Anghel Damian așteaptă cu nerăbadre să devină părinți. În ceea ce privește nunta, regizorul serialului „Clanul” a dezvăluit recent că evenimentul va fi ceva spontan și că va avea loc anul acesta. Cum era de așteptat, Theo Rose a cunoscut-o pe viitoarea soacră, Anca Damian. Ea a spus că se înțelege foarte bine cu mama lui Anghel, mai ales că aceasta are „o tinerețe care nu o să se piardă niciodată”.

Mă înțeleg foarte bine cu ea. E o tipă foarte interesantă și îi spun tipă pentru că m-a rugat să-i vorbesc la per tu, are o tinerețe care nu o să se piardă niciodată. Călătorește mult, se documentează foarte mult pentru filmele pe care le face, e foarte tare”, a dezvăluit Theo Rose, într-o intervenție la Pro FM, potrivit unica.ro.

Părinții actorului sunt Laurențiu și Anca Damian, de profesie regizori, scenariști și producători.

Anca Damian este cunoscută în lumea cinematografiei mai ales pentru regizarea și producerea filmului „Crulic – Drumul spre dincolo”, din 2011, o peliculă ce narează cazul Crulic. Anca a primit în 2018 premiul pentru „Cel mai bun regizor” la Festivalul de Film de la Varșovia, pentru producția „Moon Hotel Kabul”.

cum-se-intelege-theo-rose-cu-mama-lui-anghel-damian.-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Părinții lui Theo Rose, fericiți că vor fi bunici

Părinții lui Theo Rose sunt în culmea fericirii că vor deveni bunici. Pentru a le da marea veste, artista și iubitul ei au mers în vizită.

Au venit în vizită. Chiar nu eram acasă și când am auzit că e rost de o veste bună am făcut stânga împrejur și ne-am întors acasă. Am stat împreună și ne-am bucurat. (…) Theo a fost asumată din prima. A spus că dacă pică, asta e, nici nu se pune problema. Ea iubește foarte mult copiii, a și botezat copilași. (…) Sunt foarte fericiți. Trăiesc ceva frumos.

Sunt un om fericit, un părinte care asta așteaptă de la o vreme. Mă gândesc la pensionare acum că trebuie să stau cu bebelușul dacă vine. Să fie sănătoși! Și ce să zic, să ne bucure viața, că asta așteptă. Asta e împlinirea noastră”, a declarat mama artistei.

Sursa Foto: Facebook, Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton