Homepage  / Vedete / Vedete străine

Cum se mai înțeleg Kim Kardashian și Kanye West după scandalurile recente

Cum se mai înțeleg Kim Kardashian și Kanye West după scandalurile recente

de Redactia Tvmania

Kanye West și Kim Kardashian încearcă în continuare să își rezolve problemele din căsnicie, iar ea nu a renunțat să spere că lucrurile vor intra pe un făgaș normal.

O sursă a declarat publicației People că celebrul cuplu „este foarte bine”, în ciuda scandalurilor în care a fost implicat pe durata verii, iar rapper-ul „are acum o stare mintală mai bună”.

„Kim și Kanye sunt mai bine acum. Kanye are acum o stare mintală mai bună. Încă mai trebuie să muncească pentru a-și salva căsătoria, însă Kim îi este alături și îl influențează. El nu o mai respinge și își dorește să fie cu familia lui”, a declarat sursa pentru People.

Căsătoria dintre Kanye West și Kim Kardashian a trecut prin momente dificile pe parcursul verii după ce rapper-ul în vârstă de 43 de ani și-a lansat candidatura la președinția SUA și a dezvăluit public detalii personale despre familia lui și despre relația cu soția lui în vârstă de 39 de ani.

„Kim este în continuare extrem de răbdătoare și înțelegătoare cu privire la dorința lui Kanye de a candida la președinția SUA”, a mai precizat sursa. „Ea își dorește doar ca următoarele luni să treacă mai repede și mai în liniște. Kim încearcă să stea mai retrasă în timp ce Kanye face ceea ce îl face fericit”.

Aceeași sursă a mai precizat că celebrul cuplu, dar și cei patru copii ai celor doi – fiicele North, în vârstă de 7 ani, și Chicago, 2 ani, și băieții Saint, 4 ani, și Psalm, în vârstă de 15 luni – au fost prezenți în weekend în Atlanta, Georgia ca o familie pentru a participa la slujbele pe care West le organizează în fiecare duminică.

 

Postul E! va difuza al 18-lea sezon al reality show-ului  „Keeping up with the Kardashians’ din 27 septembrie, de la ora 22.00.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton