Homepage  / Articole

Cum se menţine în formă frumoasa Jennifer Lopez

Cum se menţine în formă frumoasa Jennifer Lopez

de Redactia Tvmania

Trupul subţire cu dieta strictă se ţine. Jennifer lopez arată impecabil la 42 de ani, însă pentru asta face multe eforturi. Ea a declarat pentru revista “Closer” că serveşte patru porţii mici de mâncare pe zi, pline de proteine, bea apă foarte rece (pentru a-şi accelera metabolismul) şi nu mănâncă niciodată carbohidraţi după ora 16.00.

Sportul nu lipsşte din stilul ei de viaţă, aşa că ea se trezeşte aproape în fiecare dimineaţă la ora 6.00, pentru a face un set de exerciţii.

Plimbările pe plajă în compania iubitului ei, Casper Smart (25 de ani), orele de yoga şi joaca cu cei doi gemeni ai ei, Max şi Emme, sunt de asemenea activităţi care o încântă şi care o solicită în acelaşi timp. Mai mult, când are concerte, în pauze profită de momentele libere şi sare coarda.

Frumuseţea divei latino l-a făcut pe celebrul fotograf Mario Testino să declare de curând că pozele în care ea apare nu au nevoie de Photoshop. “Dacă aţi vedea-o pe Jennifer Lopez… nu are pic de celulită. Este minunată”, a zis el.

Jennifer (care s-a retras din juriul „American Idol” după două sezoane) se află, în prezent, în plin turneu mondial alături de cântăreţul Enrique Iglesias. În cadrul acestui turneu, intitulat „Dance Again World Tour”, Jennifer a inclus şi ţara noastră. Ea va cânta la Bucureşti în luna noiembrie. Enrique va cânta alături de Jennifer doar în cadrul concertelor din Statele Unite.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton