Homepage  / Știri

Cum se menţine în formă Lora

Cum se menţine în formă Lora

de Redactia Tvmania

Cântăreaţa în vârstă de 31 de ani ne-a spus că preferă produsele naturiste când îşi îngrijeşte tenul sau corpul.

lora

„Folosesc uleiul de migdale presat la rece, pentru corp sau pentru păr, înainte de duş. Dacă vreau să îmi fac un gomaj, găsesc eu ceva prin casă, de la zaţ de cafea, la mălai cu miere sau chiar kiwi, folosit însă cu atenţie, să nu-mi lezez pielea. Cel mai important, ştiu că aţi mai auzit asta, beţi nu 2, ci 3 litri de apă pe zi.

Încerc să dorm cât mai mult, la somn nu renunţ. De curând am început un tratament cosmetic, non invaziv, şi deja se văd rezultatele. În rest, nu mai există timp de ieşit la cafea la mall, totul e pregătit, la pachet, de către soţul meu, cafeaua, sendivişul. În ultima vreme am renunţat total la carne şi culmea, am mai multă energie”.

Vara aceasta, Lora va avea mai multe concerte, în special pe litoral şi îşi va promova cel mai recent videoclip, „Dragă”. Pe 23 iulie, ea şi comediantul Dan Badea vor sărbători doi ani de căsătorie. „Eu şi soţul meu ne iubim enorm, ne respectăm deciziile şi ne susţinem necondiţionat în tot ceea ce facem.

Ne urmărim unul altuia apariţiile şi cred cu tărie că suntem cei mai mari critici ai noştri. Trăim foarte intens, avem un program foarte încărcat, însă ne bucurăm la maximum de timpul petrecut împreună. Contează foarte mult bărbatul din viaţa unei femei. Nu am dus niciodată lipsă de admiratori, însă n-au valorat niciodată cât admiraţia bărbatului potrivit”, ne-a mărturisit jurata emisiunii „Next Star” de la Antena 1.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton