Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cum se pregătește Loredana pentru noul sezon „X Factor”: „Trebuie să-mi fac strategiile”

Cum se pregătește Loredana pentru noul sezon „X Factor”: „Trebuie să-mi fac strategiile”

de Redactia Tvmania

La Antena 1 au început deja filmările pentru noul sezon „X Factor”, iar în acest context, Loredana Groza a făcut dezvăluiri de culisele show-ului. Antrenoarea și jurata a mărturisit că sunt pregătite multe surprize, iar concurenții au foarte multă personalitate, scrie libertatea.ro.

Lori e nerăbdătoare să împărtășească cu publicul și fanii emisiunii experiența preselecțiilor.

„A fost intens, wow. Intens e primul cuvânt care îmi vine în minte. După asta, – neașteptat – pentru că am găsit niște voci și niște personalități… Nu vreau să divulg până nu începe show-ul. Dar am o echipă trăznet.

Și chiar o spun fără să am nici cea mai mică teamă, că am găsit mai mult decât credeam că o să găsesc și asta mi se pare incredibil pentru că universul mi-a răspuns și mi-a trims ceea ce nu visam”, a spus ea în emisiunea „Xtra Night Show” de la Antena Stars, conform a1.ro.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)

Deși recunoaște că are o relație bună cu colegii ei de la masa juriului, Loredana Groza a spus că există de multe ori între ei și discuții în contradictoriu.

„Îți dai seama că sunt ciondăneli pentru că sunt gelozii, sunt orgolii câteodată, unii vor să fure, să păcălească, unii vor să joace la cacealma. Dar știu strategiile lor și nu mă las intimidată cu una cu două. La finalul zilei râdem și ne simțim bine pentru că suntem unul pentru toți și toți pentru unul. Și toți pentru show. Va începe Bootcamp-ul și trebuie să îmi fac strategiile și trebuie să pregătesc show-urile echipei mele”, mai spune ea.

Ce mesaj are Loredana Groza pentru cei care îi critică noua piesă

La câteva zile după lansarea noii sale piese, „Fericire! Bună dimineața’, melodie care a stârnit reacții neașteptate în mediul online, Loredana Groza le răspunde celor care au ceva de comentat. Artista a scos piesa „Suflet și trup’, în colaborare cu Jador, Costi Ioniță, Jean de la Craiova, Nicu Paleru, Adi de la Vâlcea, Baboiash, Ștefan de la Bărbulești și Vali Vilejie, scrie libertatea.ro.

Loredana a transmis un nou mesaj pentru cei care nu au fost de acord cu decizia ei muzicală. Motivul? Nici de această dată nu a scăpat de critici.

„Oamenii încearcă să te atragă în turmă şi dacă cumva vrei să scoţi capul sau vrei să fii altfel, eşti întotdeauna criticat, pus la zid. Nu am de ce să răspund, nici la critici şi nici la laude, pentru că trebuie să fii întotdeauna zen. Munca înnobilează omul, deci nu am avut timp să am nicio apăsare. Resurse găsesc în dragoste, în muzică, în orice lucru care îmi place, care mă inspiră şi care îmi aduce lumină’, a declarat Loredana Groza, potrivit observatornews.ro.

Sursa foto: Instagram

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton