Homepage  / Știri

Cum se simte Loredana Groza, după ce a ajuns cu ambulanța la spital

Cum se simte Loredana Groza, după ce a ajuns cu ambulanța la spital

de Cătălina Matei,

UPDATE 16.20: În urmă cu puțin timp, Loredana Groza a scris un nou mesaj pe contul său socializare. Jurata X Factor le mulțumește fanilor pentru grija purtată, dar și pentru mesajele transmise. În continuare, aceasta a mai precizat faptul că oboseala din ultima perioadă și-a spus cuvântul.

A avut parte de extrem de multe concerte în ultima perioadă, ceea ce a însemnat că timpul pentru odihnă a fost limitat. Astfel, după o perioadă epuizantă, corpul Loredanei Groza a cedat.

La momentul actual, cântăreața se simte mult mai bine și este în perioada de recuperare.

‘Dragii mei, vă mulțumesc pentru mesaje și grijă! Perioada aceasta a fost una plină de concerte, evenimente, înregistrări, filmări, fapt care mă bucură, însă și corpul mai cedează căteodată și îți atrage atenția că are nevoie de o pauza. Din fericire, sunt mult mai bine acum!’, a spus Loredana Groza pe Instagram.

Știrea inițială

Loredana Groza și-a îngrijorat fanii după ce duminică a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu ea dintr-o ambulanță, care arăta clar că artista are anumite probleme de sănătate.

„Mă simt mai bine. Vă mulțumesc pentru toată grija și sprijinul acordat. Vă trimit toată dragostea și toată recunoștința mea”, a fost mesajul emoționant pe care Loredana Groza l-a scris în dreptul imaginii, în limba engleză.

Care este însă cauza acestor probleme de sănătate? Deși vedeta Antenei 1 nu a declarat nimic oficial în acest sens, cei de la ciao.ro susțin că artista ar fi fost internată de urgență la Institutul Național de Boli Infecțioase Prof. Matei Balș din Capitală, infectată fiind cu virusul COVID-19.

Loredana Groza a cântat la nunta Simonei Halep

În urmă cu aproape o săptămână, pe 15 septembrie mai precis, Loredana Groza a cântat la petrecerea organizată cu ocazia cununiei civile a celebrei tenismene Simona Halep cu omul de afaceri Toni Iuruc.

Petrecerea cu 300 de invitați a avut loc la clubul Fratelli din Mamaia, deținut de nașul sportivei și al lui Toni Iuruc, Dani Caramihai.

Din fotografiile și filmulețele postate pe rețelele de scocializare de la eveniment, nu reiese în niciun moment că Loredana Groza ar fi avut probleme de sănătate.

 „A fost o noapte magică, a fost absolut minunată atmosfera. De la invitaţi, de la felul în care a fost aranjată locaţia şi bineînţeles faptul că am văzut-o pe Simona într-o altă ipostază decât cea de pe terenul de tenis, foarte elegantă, foarte frumoasă, foarte fericită.

E o zi memorabilă pentru toţi cei care au fost prezenţi aseară. S-a dansat încontinuu. Cel puţin în momentul în care am apărut pe scenă şi până am terminat cu concertul, absolut fiecare cântec, fiecare ritm, indiferent dacă era blus, sau dacă era foarte ritmat, sau dacă era sârbă sau horă, s-a dansat pe toate aceste cântece.”, a declarat Loredana Groza despre nunta Simonei Halep, acum câteva zile.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton