Homepage  / Articole

Cum se termină “Narcisa – Iubiri nelegiuite”?

Cum se termină “Narcisa – Iubiri nelegiuite”?

de Redactia Tvmania

Azi, de la 22.00, fanii serialului care a avut un succes neaşteptat la Antena 1 (cel puţin primele două sezoane) îşi vor lua adio de la personajele lor preferate, Narcisa şi Tudor, dar şi de la celelalte noi care au apărut în acest sezon intitulat “Iubiri nelegiuite”.

Narcisa (Alina Puşcaş) şi Tudor (Gabriel Duţu) şi-au găsit în sfârşit liniştea alături de fetiţa lor Teodora. Viaţa lui Emil (Vladimir Drăghia) este însă în pericol deoarece intră într-o operaţie riscantă. Bona Adina (Alma Căldare), care i-a tulburat existenţa, va fi arestată. Rămâne însă de văzut dacă Manuela (Antonia Ionescu) îl va ierta pe Emil pe ultima sută de metri. În sfârşit, Radu (Alexandru Ion) va afla că Eva Maria (Ioana Picoş), femeia pe care o iubeşte, este cea care l-a accidentat şi din cauza căreia a rămas orb.

Dan (Andrei Roşu) se resemnează că Narcisa nu va fi a lui şi îşi îndreaptă atenţia către o fată cuminte, care este îndrăgostită de el, Valentina (Roxana Caraiman), secretara de la cabinetul de avocatură. Aceasta va reuşi să-l transforme dintr-un aventurier într-un bărbat tandru şi fidel.

Cel mai surprinzător final îl va avea însă Cristian Popescu (Andrei Aradits), personajul negativ, care în episodul de ieri a fost ajutat de către procuroarea Angela (Ilinca Vandici) să fugă din închisoare. După un conflict dur, el va cădea în gol de pe acoperişul unei clădiri.

Scene intense la final de serial

Pentru filmarea acestei cascadorii spectaculoase, atât Andrei Aradits, cât şi echipa de filmare au trecut prin momente de tensiune maximă. Toţi cei implicaţi în realizarea secvenţei au trebuit să urce pe acoperişul clădirii de cinci etaje folosindu-se de o scară aflată în exterior.

Filmarea spectaculoasei cascadorii a durat o noapte, iar emoţiile echipei au fost la cote maxime. În momentul în care s-a produs căderea, întreaga echipă a păstrat timp de câteva minute linişte deplină, urmând apoi un ropot de aplauze.

Începând de luni, 7 noiembrie, locul ocupat de “Narcisa…” în grila Antenei 1 va fi luat de un serial turcesc, “Lale”, care a fost difuzat şi de Euforia până nu de mult sub titlul de “Anotimpul lalelelor”. Serialul prezintă povestea a două familii aflate într-un conflict fără sfârşit, dar şi o poveste de iubire pentru a cărei împlinire protagoniştii trebuie să înfrunte numeroase obstacole.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton