Homepage  / Televiziune

Cum se va desfășura gala premiilor Emmy din septembrie. Decizia luată din cauza temerilor legate de pandemia de coronavirus

Cum se va desfășura gala premiilor Emmy din septembrie. Decizia luată din cauza temerilor legate de pandemia de coronavirus

de Redactia Tvmania

Ca urmare a creșterii cazurilor de infectări cu COVID-19, organizatorii ceremoniei Emmy care va avea loc pe 19 septembrie la Los Angeles au hotărât ca aceasta să se desfășoare în aer liber, informează people.com.

Experții americani în sănătate publică se așteaptă ca numărul cazurilor de COVID-19 să continue să crească în următoarele luni. Prin urmare, cea de-a 73-a ediție a premiilor Emmy se va desfășura în aer liber. 

 

Premiile decernate de Academia Americană de Arte și Științe ale Televiziunii vor onora cele mai bune programe de televiziune difuzate în Statele Unite între 1 iunie 2020 și 31 mai 2021. Ceremonia va avea loc pe 19 septembrie, la ora 20.00 (20 septembrie, ora 3 a.m., ora României), dar nu în sala Teatrului Microsoft din Los Angeles, care a găzduit gala începând din 2008 (cu excepția anului trecut, când aceasta s-a desfășurat în mediul virtual), ci în aer liber. 

 

Formula de pandemie

Academia de Televiziune a anunțat marți că va opta pentru un model interior / exterior, desfășurat live chiar în spațiul din spatele Teatrului Microsoft, „mult mai potrivit pentru așezarea publicului conform distanțării sociale necesare”. Teatrul Microsoft este un spațiu pentru concerte și piese de teatru situat în centrul Los Angelesului, cu o capacitate de 7.100 de locuri și cu una dintre cele mai mari scene interioare din Statele Unite. Premiile Emmy vor fi găzduite de actorul de comedie Cedric the Entertainer, vor fi difuzate în direct pe 19 septembrie, pe CBS, dar vor fi disponibile și la cerere, pe platforma Paramount+.

 

Anul acesta, povestea plasată în lumea sportului „Ted Lasso” a stabilit un nou record. Aceasta a devenit cel mai nominalizat serial de comedie (în primul său an de difuzare) din istoria premiilor, cu 20 de nominalizări, depășind recordul deținut de comedia muzicală „Glee”, care a primit 19 nominalizări în 2010. 

 

Cui îi vom ține pumnii?

Printre producțiile nominalizate la Primetime Emmy din acest an se află, la categoria comedie: serialele Netflix „Emily în Paris”, „Cobra Kai” și „Metoda Kominsky”, serialul HBO „Însoțitoarea de zbor” și serialul Apple TV „Ted Lasso”. La categoria dramă concurează serialele Netflix „Bridgerton” și „The Crown”, serialele HBO „Povestea slujitoarei” și „Lovecraft Country” și serialul Disney „The Mandalorian”. Printre miniseriile înscrise în cursă se numără producțiile HBO „Pot să te distrug” și „Crima din Easttown” și miniseria Netflix „Gambitul damei”. 

Dintre nominalizații anului fac parte: Michael Douglas („Metoda Kominsky”), Jason Sudeikis („Ted Lasso”), Josh O’Connor („The Crown”), Regé-Jean Page („Bridgerton”), Matthew Rhys („Perry Mason”), Hugh Grant („De la început”), Ewan McGregor („Halston”), Kaley Cuoco („Însoțitoarea de zbor”), Tobias Menzies („The Crown”), Max Minghella („Povestea slujitoarei”), Allison Janney („Mama”), Olivia Colman și Emma Corrin („The Crown”), Elisabeth Moss („Povestea slujitoarei”), Cynthia Erivo („Genius: Aretha”), Anya Taylor-Joy („Gambitul damei”) și Kate Winslet („Crima din Easttown”). 

În afară de premiile Primetime Emmy mai există secțiunea premiilor Creative Arts Emmy, decernate în cadrul unei gale care va avea loc pe 11 și 12 septembrie. Aceste premii recompensează realizările tehnice și din alte categorii ale producțiilor de televiziune, incluzând actorii care joacă în calitate de invitați speciali în diverse producții TV. 

Printre nominalizații din acest an la premiile Emmy Creative Arts se numără: Alec Baldwin („Saturday Night Live”), Morgan Freeman („Metoda Kominsky”), Charles Dance („The Crown”), Courtney B. Vance („Lovecraft Country”), Alexis Bledel („Povestea slujitoarei”), Claire Foy („The Crown”) și Sophie Okonedo („Ratched”). 

La categoria cel mai bun narator concurează: David Attenborough („A Perfect Planet” și „The Year Earth Changed”), Anthony Hopkins („Mythic Quest”), Sigourney Weaver („Secrets of the Wales”) și Sterling K. Brown („Lincoln: Divided We Stand”).

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton